Quantcast

Rusija atšaukė dalį maisto importo draudimų

  • Teksto dydis:

Rusijos vyriausybė, įvertinusi šalies žemės ūkio rinkos padėtį, atšaukė draudimą importuoti į šalį dalį maisto produktų iš jai sankcijas taikančių valstybių.

Rusijos vyriausybės interneto tinklapyje skelbiama, kad nebebus draudžiama į šalį įvežti sėklai naudojamas bulves, žirnius, cukrinius kukurūzus, svogūnus. Tai pat bus galima įvežti biologiškai aktyvius maisto priedus ir vitaminus, kai kuriuos prieskonius, baltymų koncentratus ir jų mišinius, pieno produktus be laktozės, lašišų ir upėtakių mailių.

Rusija rugpjūčio 7 dieną paskelbė visišką embargą daugumai maisto produktų, importuojamų iš Europos Sąjungos (ES), JAV bei kitų Vakarų šalių, reaguodama į jų sankcijas dėl Maskvos politikos Ukrainos atžvilgiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesipykite

Nesipykite portretas
Nebūkite durneliais, mums netinka kariauti nei su rytais, nei su vakarais. Mums reikia tramdyti savus kraugerius.

balvonai.

balvonai. portretas
matosi kad visiskai atsilike nuo tikros info....

mizantropas

mizantropas portretas
patys prisikirpo uodegą tie kacapai su putkino gauja. Jau badauja? jau trūksta maisto? Nieko tie ruskiai be Europos ar JAV negali, visi nustiptų badu, jei ne prekyba su kitomis Europos ar JAV šalimis. Nereikia vaizduoti erelių, kai patys esate tik cypsintys viščiukai. Nereikia jiems nieko pardavinėti, tegu jų kariuomenė išstimpa badu, visą maistą reikia skirti Ukrainai.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių