Quantcast

Nuo sausio vidutiniškai 20 eurų didėja pensijos

Grįžti į straipsnį

Pensininke

Pensininke portretas
Kokias kalba nesamones dauguma,kad padidino pensijas 20 euru. O juk rialiai pasidino 7%.Kieno didesne pensija tai padisejimas didesnis nei 20 euru. Pav.mano pensija buvo 160,19. O dabar 171,55. Tai vat. Ir kur gi tie 20 euru,kaip jie raso?O darbo stazo 31 metai. Kaip gyventi lietuvoj,jei sios pensijos net neuztenka susimoket ivairiems mokesciams.Pav.uz buta su renovacija reikia moket kas men.220-230 euru. Taigi prie musu valdzios neimanoma saziningam pilieciui net jokia egziztencija........ir t.t.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Įdomu,kiek palengvės gyvenimas pensininko ,jeigu pensija buvo 124,-€ eurai,pridėjus 20,-€ eurų.Bus 144, - € ,pasityčiojimas iš žmonių.

Pilietis

Pilietis portretas
Pensijis turi būti indeksuotos,jeigu litais buvo 431,- litų,tai eurais turi būti 431,-€ euro.Ir nereikia aiškinti, kad nėra pinigų.Yra pinigų,veltėdžius atleiskite iš valstybinių įmonių,kurie yra tautos išlaikomi,darbingo amžiaus,stažo neužsidirbe.Tegul kurią verslą,darbo vietas.”Protingais” laiko save,reikia duoti galimybes pasireikštiTauta laukia kada bus sumažintas seimo narių skaičius,jų patarėjų seime per pyseė.Nereikia sėdinčių,reikia dirbačių žmonių .

padarykit

padarykit  portretas
NORMALIAS PENSIJAS ir nereikės taip siaubingai jų DIDINTI

Reda

Reda portretas
Apgavikai kanopiniai...

LEO

LEO portretas
Kestai tu kaip visada guglini ant savo fufaikinio arkliuko ir stengiesi kiek galedamas atidirbti savo seimininku reikalavimus,kitaip uz ka gi tu cia taip uoliai guglintum pries Lietuva stengdamasis supriesinti kiek galima daugiau zmoniu.SIKNIUS.....

Anonimas

Anonimas portretas
lavonuj kompresas tie 20 euru....kad geriau grabe atrodytu...

Kęstas

Kęstas portretas
Baisu. O karui pinigų negaila. Lieka ir auksinėms šakutėms. Mes, lietuviai, esame buvusios didelės valstybės - Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės - svarbiausia jėga. Todėl mes domimės tuo, kas vyksta kitose tautose beveik tiek pat, kaip kitos didžiąsias valstybes sukūrusios tautos - JAV, Ispanija, Vokietija, Prancūzija, Jungtinė Karalystė. Žinodami, kas darosi pasaulyje, mes tai pat, kaip ir išvardytos tautos, negalvojame, kad mūsų kultūra yra išskirtinė (žiūrėk paveikslėlį žemiau). Beje, tai paaiškina, kodėl mes taip šauniai emigruojame. Tai kartu parodo, kad Grybauskaitės bandymas įdiegti karingumą Lietuvoje yra pasmerktas nesekmei. Mes tikrai nedalyvausime provokacijose, bandančiose sukelti branduolinę katastrofą. Veltui ponia Prezidentė ryja dulkes ant vokiškų tankų. Daugiau apie tai, guglinant žodžius: mokslas-studijos- ekonomika.

Vacys

Vacys portretas
Sako kad paskutinį kartą pensijos buvo didinamos 8 eurais nuo 2016 sausio 1d. Bet kodėl nepasako kiek metų jos išvis nei 1 centu nebuvo didinamos. Kiek pamenu jeigu neklystu pensijos nebuvo didinamos, 10 metų. O tik nuo 2016 m 8 eurais, ir tai ne visi gavo tuos 8 eurus, priklausomai nuo stažo.

Galerijos

Daugiau straipsnių