Quantcast

Prezidentė: N.Venckienė vykdo teismo sprendimą

Prezidentė Dalia Grybauskaitė mano, kad Kauno teisėja Neringa Venckienė vykdo teismo sprendimą dėl Drąsiaus Kedžio dukters atidavimo motinai.

„Kiek žinau, ponia Venckienė vykdo teismo sprendimą ir siūlo atiduoti mergaitę, jeigu ji pati su tuo sutinka ir nori eiti pas mamą“, – spaudos konferencijoje po susitikimo su Vyriausybe ketvirtadienį sakė Prezidentė.

Taip trumpai D.Grybauskaitė atsakė į žurnalistų klausimą, ar gali likti teisėjos pareigose N.Venckienė, kuri pati nevykdo teismo nutarties dėl mergaitės atidavimo jos motinai Laimutei Stankūnaitei.

Pernai gruodžio 16-ąją Kėdainių rajono apylinkės teismas nusprendė dukrą grąžinti L.Stankūnaitei. Tačiau iki numatyto termino – gruodžio 30-osios – sprendimas nebuvo įvykdytas. N.Venckienė ir jos giminės tvirtino, kad mergaitė atsisako vykti pas mamą, o teisėja teigė nesiruošianti prievarta mergaitės vežti motinai.

Antstolė Sonata Vaicekauskienė sakė, kad lauks N.Venckienės geros valios ir tikisi, kad ji gražiuoju mergaitę pristatys mamai. Šis terminas jau baigėsi.

Tačiau S.Vaicekauskienė užtikrino, kad prievarta prieš mergaitę nebus naudojama. Bet ji gali būti panaudota tik prieš tuos asmenis, kurie trukdys įvykdyti teismo sprendimą.


Šiame straipsnyje: KedysStankūnaitėVenckienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

tupas pedas

tupas pedas portretas
As tokio smugio neatlaikysiu, blyn!

         portretas
Prezidente pataikauja miniai

Copy

Copy portretas
kokiu budu Venckiene vykdo teismo sprendima? Atsitverdama teisejos imunitetu? Ikalindama mergaite tarp keturiu sienu? Ar leisdama bendrauti su pensininkemis tetulytemis? O gal leidzia vaikui paziuret per langa ir tuo sukeliamas dziaugsmas mergytei matyt degancias backas palei tvora ir slankiojancias neaiskias zmogystas? Cia toks buvo teismo sprendimas? Tada jis vykdomas. Visiskas balaganas musu valstybej, o kai balagana sukelia prezidentura, tada norisi , geriausiu atveju, emigruoti ir pasiprasyt politinio prieglobscio.
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių