Quantcast

Klaipėdos gatvėmis riedėjo riaumojantys plieniniai žirgai

Uostamiesčio motociklininkai triukšmingai paskelbė šiųmečio baikerių sezono pradžią – centrinėmis Klaipėdos gatvėmis pravažiavo apie 500 motociklų.

Baikeriai sezono pradžią kasmet skelbia gegužės pradžioje. Šie metai – ne išimtis.

Šeštadienį apie pusė tūkstančio motociklininkų iš Klaipėdos ir gretimų miestų, miestelių susirinko prie Laisvosios ekonominės zonos.

Susirikiavę į koloną jie pajudėjo į miestą ir centrinėmis jo gatvėmis – Taikos prospektu, Herkaus Manto, P.Lideikio gatve patraukė Girulių link.

Apie kilometro ilgo policijos pareigūnų ekipažų lydima riaumojanti motociklininkų kolona prikaustė daugybės smalsuolių dėmesį. Pažiūrėti tikrai buvo į ką, nes ne kasdien galima vienoje vietoje pamatyti tiek įspūdingų, įmantrių motociklų, motorolerių, triračių ir keturračių.

Iš Girulių motociklininkai išvažiavo į Raseinius, kur šeštadienio vakarą vyks viso Žemaitijos regiono baikerių sezono atidarymo šventė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
o.o.o... daugiausia technikos žolei pjauti... :)

AK

AK portretas
Kiekviena dviratė transporto priemonė yra dviratė transporto priemonė. Jomis naudojuosi kasdien, bet šitos paradinės pompos, ar skirstymo į "žolės pjovimo" techniką ir kažką nežemiško - nesuprantu. Tiesą sakant, manau, kad dviratė priemonė skirta judėjimo laisvei, patogumui, tuo tarpu marširavimas išrikiuotoje kolonoje iš paskirto taško A į paskirtą renginį B yra tiesiog pižoniška nesąmonė.

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Kalbėjau apie keturračius, ne dvirates priemones...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių