Quantcast

Kauno jaunimas pasaulį priblokš beprotišku vaizdo klipu

Penktadienio pavakarę prie Įgulos bažnyčios Kaune muzikinio vaizdo klipo filmavimas priminė masinę psichozę. Čia susirinko didžiulis būrys beprotiškai apsirėdžiusių kauniečių.

Nepaisydami šalčio daugelis moksleivių ir studentų vilkėjo tik marškinėlius trumpomis rankovėmis ir šortus. Kai kurie atkulniavo su paplūdimio šlepetėmis ir ląstais, nešini gelbėjimosi ratais. Kiti atsivilko bokso kriaušę ir duris. Ne vienas veidą slėpė po Užgavėnių kauke ar motociklininko šalmu.

Taip miesto jaunimas susiruošė šokti bendrą šokį pagal kūrinį „Harlem Shake“ ir nufilmuoti vaizdo klipą.

Socialiniuose tinkluose vis daugėja šio kūrinio savadarbių vaizdo klipų. Keli tokie jau nufilmuoti ir Kaune, tačiau šiandieninės akcijos organizatoriai norėjo būti dar originalesni.

„Norime parodyti, kad ir moksleiviai, neturėdami jokių lėšų, gali suorganizuoti grandiozinį renginį. Mūsų tikslas –  parodyti pasauliui, kad Kaune gyvena aktyvūs, originalūs, išskirtiniai žmonės“, – sakė vienas pagrindinių renginio iniciatorių šešiolikmetis moksleivis Lukas Kuchtovas.

Sumontavus filmuotą medžiagą, vaizdo klipas bus paskelbtas „Youtube“ tinkle.



NAUJAUSI KOMENTARAI

baba

baba portretas
vaje, pamačiau vaikiną tik su šortais vaištinėjantį, ruošiausi iškviesti Greitąją, laimei, nebuvo panašus į visai beprotį.

gebelsas

gebelsas portretas
ech - reiktu filmuoti kur plyname snieguotame lauke... kokie UK kaimieciai tokiu vaizdu nemate.... o mieste.... gal tik surinkti chebra lengviau.... pakartokit kur kokiame kaimo stadione kur pastatu nematyti...

va čia tai

va čia tai portretas
"GROŽIS"kada nieko nesugeba , pasidarkymas ir nieko daugiau , dlb
VISI KOMENTARAI 47

Galerijos

Daugiau straipsnių