Quantcast

Socialdemokratų lyderis: A.Valinskas sakė, kad laikysis iki galo

Opozicinės Socialdemokratų partijos pirmininkas Algirdas Butkevičius po susitikimo su Seimo pirmininku Arūnu Valinsku sako išgirdęs, kad jis trauktis iš posto pats neketina.

„Iš Seimo pirmininko išgirdau, kas jis pats neatsistatydins, laikysis iki galo, Seime sprendžiant šį klausimą. Taip pat jis išsakė siūlymą, jei bus pageidaujančių frakcijoje, susitikti ir paaiškinti visas aplinkybes", - BNS po vizito pas Seimo vadovą sakė A.Butkevičius.

Šį Seimo pirmininko siūlymą jis sakė perduosiantis frakcijos nariams, tačiau tuo pačiu teigė, jog partijos vadovybė jau priėmusi sprendimą balsuoti už A.Valinsko atstatydinimą.

Anot A.Butkevičiaus, parlamento vadovas jam tvirtino neturįs jokių ryšių su nusikaltėlių pasauliu, kad buvo apšmeižtas buvusių bendražygių, nes neleido nesąžiningiems žmonėms patekti į aukštus postus.

Atsistatydinti raginamas Tautos prisikėlimo partijos (TPP) lyderis, Seimo pirmininkas A.Valinskas pirmadienį turėtų paskelbti pareiškimą dėl savo ateities politikoje ir Seime.
Prezidentės Dalios Grybauskaitės trauktis iš posto paragintas A.Valinskas praėjusią savaitę pažadėjo vėliausiai pirmadienį pateikti savo poziciją. Iki šiol klausiamas apie atsistatydinimą jis sakydavo, jog šiuo klausimu žodį turėtų tarti Seimas.

A.Valinskas kaltinimus, esą jis susijęs su nusikaltėliais, vadina šmeižtu.

Jei A.Valinskas neatsistatydins, rugsėjo 10 dieną prasidedančioje parlamento rudes sesijoje ketinama rengti balsavimą dėl pasitikėjimo juo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių