Quantcast

V. Uspaskichas: netikiu, kad V. Gapšys paėmė kyšį

Grįžti į straipsnį

Mona mastymu tep

Mona mastymu tep portretas
Kokie ,,svaruoliai,,netiki kisiu paemimu.Kak ,kam o Viktoreliui patyleti.Ciut ne desimt metu dirbe teisininkai,reke apie dideli sukciavima staigiai pareiskia nera ikalciu.O kur dingo milijoniniai nusukti mokesciai valstybei? Manau visus tuos teisincius korupcininkus atleisti is teiseju,tegu eina seko pjauti.Oneislaikyti uz mokesciu moketoju pinigus,ir dauginti korupcininkus.

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Supuvimo laipsnis: E. Masiulis ir V. Gapšys – naujosios kartos politikai. Galbūt reikia daryti išvadą, kad stambus verslas, tokie koncernai kaip „MG Baltic“ griauna visą politinę, partinę sistemą? Šitą teiginį bandoma atremti tuo, kad Lietuvoje besąlygiškas tikėjimas jaunąja politikų karta yra iš mitologijos. Tikrovėje dažnas jaunas politikas, pagal konformizmą, plėšrumą ir godumą nemažai aplenktų ne vieną politikos senbuvį. Tas tiesa. Išsigimėliai gimsta visais laikais. Negalime tačiau atmesti ir tokios galimybės, kad (kaip būdinga Rytų Europai) jaunėliai E. Masiulis ir V. Gapšys tik nešioja pinigus, o realiai tuos pinigus skirsto seniai (gal būt Mazuronis, Uspackichas, Gentvilas ir kiti mūsų politinio olimpo veikėjai), gudriai apsisaugantys nuo žymėtų eurų ir ištraukiantys karštus kaštonus iš žarijų jaunėlių rankomis. Tokiu atveju mūsų politinės sistemos supuvimo laipsnis yra ekstremalus, nes nelieka nieko. (mokslas-studijos-ekonomika)

NA NA

NA   NA portretas
kas jau kas , bet Uspaskichas žino ,kas duoda ir kas ima kyšius ,kad riedėtu Lietuvoje verslo traukinukas be raudono šviesaforo ______Gabšys per mažas sraigtelis ,kad atlikinėtu tokias svarbias atkato operacijas , nes jos tęsiasi iki viršūnėlių ,,,,sėkmės konservų gaujai mušti savo korta priešininkus :jei negavai ,tai duos ,jei nedavei ,tai atims ,,,,,sėkmės gerų intrigų ,,,,,

cha cha cha

cha cha cha  portretas
Didysis kyšių specialistas ne tik kad pats netiki kyšiais, bet jau dešimtmetis kaip teisėsaugą įtikinėja, kad kyšių nėra ir būti negali. Kas dar, jums runkeliai, neaišku?

Galerijos

Daugiau straipsnių