Quantcast

Seimas neprieštarauja, kad Lietuva dalyvautų susitarime dėl migracijos

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Jei Amerika nesprogdintu pabegeliai nelakstytu nes jie nenori.O ka daryt kai bombos skrieja jie ir bega.

žmonės prieštarauja

žmonės prieštarauja portretas
Visi seimo nariai balsavę už yra nusikaltėliai,todėl Lietuvai nereikalingi tokie, tegu patys varosi į Afriką,Ukrainą.

Kęstas

Kęstas portretas
Kaip tvarko nepageidaujamus Danijoje migrantus? "Danija planuoja apgyvendinti labiausiai nepageidaujamus Danijoje užsieniečius labiausiai nemalonioje vietoje: mažoje, sunkiai pasiekiamoje, saloje, kurioje dabar yra laboratorijos, ligoninės ir kremavimo centras, skirtas tirti užkrečiamas gyvūnų ligas.Kalbant apie aiškesnį paaiškinimą, vienas iš dviejų salą tarnaujančių keltų vadinamas Virusu."Šie užsieniečiai nepageidaujami Danijoje, ir jie tai turi jausti", - rašo "Facebook" Danijos imigracijos ministras Inger Stojbergas." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Anonimas

Anonimas portretas
Europos centrinis bankas taip vad. ,,pabegeliams,, socialiniams parazitams, islamo valstybes teroristams DALINA DEBETINES banko korteles su tukstantinem sumomis Vietoj pavardes ir vardo slaptas kodas. Stai kur eina MUSU PINIGAI - teroristams remti. Lietuva taip pat DALYVAUJA sitoje milijardineje Centrinio banko aferoje. Vyriausybe, prezidentura, seimo ziurkes uz priimtus istatymus del pabegeliu- socialiniu parazitu slapta gauna didelius kysius is Briuselio ir Soroso fondu.

visi balsavusieji uz Grybauskaite

visi balsavusieji uz Grybauskaite portretas
prasmekite skardziai zeme .jusu deka naikinama valstybe .jokiu veltedziu i Lietuva ,kad nebutu.

ir ka jie dirbs?

ir ka jie dirbs? portretas
isko jie gyvens ?kur jie gyvens ?

to Rapolui

to Rapolui portretas
Jie ne dirbti čia sulėks, o išmokų, kurias mes jiems uždirbsim. Pasiskaityk kituos portaluos, dirba vienas iš kelių šimtų, jie darbininkai tik vaikus perėt, kuriuos mes irgi privalėsim išlaikyt. Seimas pablūdo visai, specialiai keršija tautai, kuri jau mąstyt, o ir veikt pradeda.

Krastutiniai Desinieji uz laisva Lietuva

Krastutiniai Desinieji uz laisva Lietuva portretas
Atsiminkite siuos seimo ziurkes kurie uz lietuviu isnaikinima ir privezima berasciu negru, juodasikniu muslimu ir kitokiu socialiniu parazitu. ZINOKIT kas valstybes isdavikai. Pradedant prezidente, ministrais, SSininko zydo Soroso bybciulpiais ir seimo ziurkem. Lietuvos pensininko pensija 150 Eur/men, o atvestiems parazitams 700 Eur/men + dykai butai + nemokamas maistas nors parazitai NEDIRBO Lietuvoje ne vienos minutes. Lietuvi, ar ilgai kentesi situos liberastinius-komunistinius paslemekus ant savo sprando. Salin pi.de.ra.sinis bolsevikinis Briuselio rezimas. Salin Jevrokolchozas.

toks

toks portretas
briuselio zydeliu noras kuri tvirtina /gelyte/ su 141 prieplaka /. o visi kiti poh.........

Rapolui

Rapolui  portretas
Kas tau pensiją mokės jei ne emigrantai? Vabalai mokės? Kurmiai? Sliekai? Ar vaiduokliai šluotraganiai?

Anonimas

Anonimas portretas
Žinokite už kuriuos 94 Tautos išdavikus nereikia daugiau niekada balsuoti, kaip ir už partijas kurioms jie priklauso....

Rasa

Rasa portretas
pritare tik linkevicius prezidente konservatorei

onute

onute portretas
Patikesiu kai paskelbs seimas

natalija

natalija portretas
Zmones netikekit tai provokacija SEIMAS NEPRITARIA JUNGTINEM TAUATOM

jo

jo portretas
141 prota senai prarade,beda Tautai tik per juos.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Aš pastebėjau migraciją į Europą ne tik iš karo apimtų Afganistano,Sirijos,Afrikos šalių,bet ir iš milijardinės Indijos,Pakistano.Gerai,kad atsiskiria Anglija,nes indusų migracija į ten neribojama,o Anglijoje indusų bendruomenės jau dabar sudaro didesniąją visų imigravusiūjų dalį.Taip,kad sutartis dėl migracijos reguliavimo pasaulyje privalo būti,bet neįpareigojant aklai paklusti jos nuostatom tokias beišnykstančias Europos nacijas,kaip lietuviai.

...

... portretas
Reikia tą sprendimą apskųst KT ! ;)

Rapolas

Rapolas portretas
Seimas gal ir nepriestarauja, o stai Lietuvos zmones kategoriskai pries svetimsaliu antpludi. STOP imigracijai i Lietuva!

Galerijos

Daugiau straipsnių