Quantcast

L. Graužinienė: prezidentė politikuoja

Grįžti į straipsnį

Kandidatams į LR prezidentus dėl “mailiaus” bylos:

Kandidatams į LR prezidentus dėl “mailiaus” bylos: portretas
Kandidatams į LR prezidentus dėl “mailiaus” bylos: gal galėtumėte pakomentuoti “mailiaus” bylos įvykius, kai vyks kandidatų TV debatai apie teisėsauga Lietuvoje? Dabar daugelis bijo net prisiminti šią FNTT ir prokuroro pagamintą netikrą “mailiaus” bylą, nors anksčiau buvo daug įžūlių veikėjų, kurie buvo labai aktyvūs ir skleidė melą ir blefą visuomenei. Dabar jie bijo. Ar kandidatai į LR prezidentus, jei būtų išrinkti (ir jei nebus išrinkti), ką nors keistų (kartu su Seimu ir vyriausybe) FNTT ir prokuratūros veikloje, kuri yra absoliučiai absurdiška (jei ne daugiau) vien dėl “mailiaus” bylos? Ir ar, visgi, kas nors atsakys pagal įstatymus už šį “mailiaus” bylos blefą?

Snorui

Snorui portretas
Nekask duobės kitam- nes pats įkrisi. Beje, Pranciškau Šliuže, čia vėl Tu rašinėji po kiekvienu straipsniu kaip ir agituodamas už tą savo referendujumą, nusiramink gi pagaliau- kiek gi galima: zirzi kaip mažas vaikas saldainio.

Rukas

Rukas portretas
Jokiu nelietuvisku raidziu pirmame puslapyje. Jokiu dvigubu lenteliu ir vietovardziu pavadinimu keitimo ar vertimo. Nepatenkintus Lietuvos istatymais apklausti ir reikalui esant, Lietuvos pilietybe pakeisti leidimu gyventi Lietuvos teritorijoje. Matau kazkas nori Krymo Lietuvoje. Piktzoles reikia rauti kol neisisaknijo.

nuomonė

nuomonė portretas
Lareta - teisi , nes visagalė panelė ''raudonoji Dalia'' pastaruoju metu pati save išsikėlė į tokias aukštumas , kad vargu ar kas dabar ją ir bepasieks ?

Remis

Remis portretas
Vėl išlindo graužikas.Ji tai tikrai nepolitikuoja,tik vykdo Uspaskio nurodymus.

T.

T. portretas
,,Prezidentė politikuoja''-tai gal Prezidentė jau ne politikė,kad negali politikuoti?!

graužinienė

graužinienė portretas
nemato sandorių, nes ji , matyt, nežino, kas tai yra. o sandoriai tikrai sudarinėjami, nes tai aiškėja iš kirkilo pasisakymo per Miliūtės laidą. Jis teigia, kad reikia nusileisti lenkams, nes mes esame strateginiai partneriai. Tai, jei nebūtume strateginiai partneriai, tai nereikėtų nusileisti? strateginiai partneriai esame dėl ES politikos ir siekių, kad ES būtų vieninga energetiniu atžvilgiu. Taigi lenkai nori to, ar ne, jie tampa mūsų strateginiais partneriais. Ir dėl to jiems mes nesame skolingi, kaip ir dėl to, kad lietuviai lenkijoje rašosi sava kalba pavardes. Bet tai yra paneigta, nes oficialiuose dokumentuose taip nėra (čia gali pateikti savo nuomonę, kas tikrai žino situaciją), be to, lietuviai gyvena savo etninėse žemėse, kurias užgrobę laiko lenkai, todėl jie ir privalėtų rašytis pavardes sava kalba, o kaip su lietuviškais vietovardžiais? taigi, graužinienė niekaip negali atstoti nuo prezidentės, nors gal ir nesuvokia, kad iki prezidentės jai - kaip iki mėnulio.

Prašymas

Prašymas portretas
O Aukščiausias, apsaugok Lietuvą nuo tos nukvakusios bobelės Grizunovos.

Galerijos

Daugiau straipsnių