Quantcast

Kylantis vanduo įkalino ant ledo šernus

Nemuno deltoje plaukiančios ledo lytys viduryje upės įkalino tris šernus. Tokį neįprastą vaizdą užfiksavęs žmogus pradžiugino socialinių tinklų naudotojus.

Šeštadienį ties Uostadvariu upės plukdomos ledo lytys susigrūdo ir sudarė savotišką baltą salą. Tokie vaizdai šiuo metu nestebina. Bet pačiame šios baltos salos stypsojo trys šernai.

Nuo jų dvelkė sumišimu ir išgąsčiu.

Socialinio tinklo „Facebook“ paskyros „Orų entuziastai“ sekėjai aptarinėdami šią nuotrauką susiginčijo dėl to, ar tokioje keblioje padėtyje atsidūrę šernai pasmerkti žūčiai lediniame vandenyje. Dalis komentatorių tikino, kad nuotraukoje užfiksuotos paskutinės miško žvėrių gyvenimo valandos.

Tačiau daugelis jiems prieštaravo tikindami, kad šernai puikiai plaukia ir šį kartą nesunkiai pasieks krantą.

Šių metų žiema pažėrė pamario kraštu daugybę išbandymų ir staigmenų. Potvynis veja potvynį, pievos užlietos vandeniu ir sukaustytos ledu nuo jau ilgą laiką.

Sekmadienį vakare Skirvytėje ir Atmatoje ir ties Rusne vandens lygis kilo, tokia pati padėtis Atmatoje ties Uostadvariu, Klaipėdos kanale ties Lankupiais buvo stebimas nežymus vandens likimas. Kilo vanduo ir Minijoje ties Priekule, daugėjo vandens ir Akmenoje – Dangėje ties Kretinga bei Klaipėda, gerokas vandens lygio kilimas fiksuotas ir Klaipėdos valstybinio jūrų uosto akvatorijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klausimėliui

Klausimėliui portretas
Visko gali būti. Reikia patikrinti ar apskritai tie šernai turi pasus su vizomis. Jeigu ne, nubausti už neteisėtą sienos kirtimą. Kita vertus, ties Uostadvariu siena tolokai, tai gal ir nebaus jų, o mandagiai sudės į dešras.

Klausimėlis

Klausimėlis  portretas
Ar ne rusai iš kalingradskaja oblast? :-)

Aš portretas
I Nidą pasitūsint varo.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių