Quantcast

Vienoje judresnių uostamiesčio sankryžų – kvaištelėjęs šou

Vienoje judresnių uostamiesčio sankryžų vairuotojams atvipo žandikauliai išvydus, ką išdarinėja paaugliai, važiuodami automobiliu.

„Vaikai, prisižaisite. Pikti dėdės tramdomuosius marškinius užvilkti ruošiasi“, – taip į vaizdo įraše užfiksuotus nepilnamečius kreipėsi Klaipėdoje žinomas verslininkas Tomas Kesminas.

Vyras Šiaurės prospekto ir Kretingos gatvės sankryžoje užfiksavo mažo litražo automobilį, kuriuo švilpė du paaugliai.

„Aš pats turiu sūnui nupirkęs tokį. Juo gali važiuoti 45 km/val. greičiu. Užuot džiaugęsi gavę privilegiją vairuoti sulaukus penkiolikos, jie šitaip išsidirbinėja. Aš savo sūnui sakau, kad visada elgtųsi kultūringai, nes visuomenėje jau formuojasi neigiamas požiūris į tokius automobilius ir juos vairuojantį jaunimą“, – apie matytą vaizdelį kalbėjo T. Kesminas.

Tomas Kesminas. Vytauto Petriko nuotr.

Vaizdo įraše matyti, kaip raudonos spalvos automobiliukas įskrieja į sankryžą. Vienas vaikinukas jį vairuoja, o kitas pavojingai raivosi iki pusės išlindęs pro langą.

T. Kesminas tikino, kad tokio tipo automobiliai iš tiesų yra labai trapūs, kėbulas nėra patvarus.

„Tokiais automobiliukais kaip popieriniais reikia važinėti. Jie jokio smūgio neatlaikytų. Žiūriu, parlekia, kaip kaubojus ant buliaus. Jei vairuotojui staiga tektų stabdyti, jo draugelis kristų ant asfalto, galva po ratais. Po to reikėtų uždaryti eismą, krapštyti smegenis nuo asfalto“, – piktinosi vairuotojas.

Klaipėdietis tikino, kad nėra linkęs skųsti kitus eismo dalyvius, bet šiuo atveju neatlaikė nervai.

„Tėvams laikas pasikalbėti su savo vaikais. Vairavimo kultūra turi būti ugdoma jauname amžiuje. Tragedijos prasideda nuo mažų dalykų. Jei dabar niekas nieko nesakys, kuo tai gali baigtis ateityje?“ – akcentavo T. Kesminas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Skomantas yra lochas, atimti teises is sito malaletkos.

Taip ir turi buti.

Taip ir turi buti. portretas
Tevas debilas,motina šliundra-vaikas urodas.Kol nusprogs.

Viskas normaliokas

Viskas normaliokas portretas
Donorų taigi reikia. Smegenų nepersodina dar, bet širdis inkstai..... kodėl gi ne?
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių