Quantcast

Bute – rūkalų sandėlis

Pareigūnai sučiupo Poilsio gatvės gyventoją, kuris tiekdavo kontrabandines cigaretes netoli Naujosios turgavietės bei kitapus gatvės prie baro "Bičiuliai" jomis prekiavusiems prekeiviams.

Uostamiesčio policijos Prevencijos skyriaus pareigūnai kartu su kolegomis iš Nusikaltimų tyrimo biuro Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus Poilsio gatvėje sulaikė klaipėdietį, kuris maišelyje nešė 100 pakelių įvairių rūšių cigarečių su rusiškomis bei baltarusiškomis banderolėmis.

Šis vyras policininkų ne kartą buvo pastebėtas bendraujantis su kontrabandinių rūkalų pardavėjais. Policininkai turėjo informacijos apie tai, kad šis vyras dirba nelegalių cigarečių tiekėju.

Sulaikę šį žmogų pareigūnai išsiaiškino, kad jis ne tik atnešdavo pardavėjams rūkalų, bet ir buvo savo namus pavertęs nelegalių prekių sandėliu. Bute rasti 2 443 pakeliai įvairių rūšių cigarečių.

Miesto gyventojai piktinasi, kad dešimtmečiais neišvaikomi kontrabandinių rūkalų pardavėjai kabinėjasi prie praeivių ne tik prie baro "Bičiuliai", bet ir prie anksčiau "Juodkrante" vadintos parduotuvės, taip pat Senosios turgavietės prieigose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių