Quantcast

Konferencija apie neteisėtą prekybą e. cigaretėmis ir skysčiais internete (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Kauno apygardos prokuratūroje šiandien surengta spaudos konferencija apie pradėtą ikiteisminį tyrimą dėl neteisėtos prekybos akcizais apmokestinamomis prekėmis internete.

Kauno teisėsaugininkai demaskavo šiuos nusikaltimus trijose interneto svetainėse.

Ikiteisminį tyrimą atlieka Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos ekonominių nusikaltimų tyrimo valdyba. Jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros 2-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras.

Spaudos konferencijoje dalyvauja minėtos Kauno apskrities policijos valdybos viršininkė Jūratė Maksimavičienė ir ikiteisminiam tyrimui vadovaujantis prokuroras Dainius Simonavičius.

Vaizdo įrašas:

Po spaudos konferencijos teisėsaugininkai žada pasidalinti ir vaizdo medžiaga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
PATS PAVADINIMAS JAU SUKELIA JUOKĄ:))) Gal bus konferencija ar gaudyt prekiautojus ar ne.

ieškokite mokyklose

ieškokite mokyklose portretas
mokytojos mokyklose platina tuos kvaišalus mokiniams. Vasarą, kai balkonas atviras, mano visas butas prirūkytas aromatais, ir dūmai ateina iš žemiau pasislėpusios mokytojos balkono.

Ekonom.

Ekonom. portretas
Prekyba ,bet kokios kitos paslaugos internetu, tai nesukontroliuojama prekybą ir nesumokėtų mokesčių galybė yra Ne tik prekybą ,bet ir advokatų paslaugos ,teko matyti internetu dirvą ,iš namų beveik neišeina..O mokesčiai įdomu ar mokami.Manau jeigu prekybą internetu skysčiais norima sukontroliuoti, tai tada visas paslaugų grupes iš karto reikia sukontroliuoti.Nes tai kas vyksta ,manau ir žino kas vyksta ,bet dauguma yra savų rato žmonės, todėl vilkinama kontrolė.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių