Quantcast

Vilniaus savivaldybės administracijai vadovaus L. Koriznienė

Vilniaus miesto savivaldybės taryba trečiadienį pritarė mero Remigijaus Šimašiaus pasiūlymui į administracijos vadovo pareigas skirti ilgametę savivaldybės darbuotoją Liną Koriznienę.

Anot mero, administracijos direktorei formuluojami labai aiškūs uždaviniai: užtikrinti sklandų jau pradėtų infrastruktūros projektų užbaigimą, išlaikyti ir sustiprinti keturias pagrindines strategines kryptis. Tai – ateičiai kūrybingas asmenybes ruošiantis Vilniaus švietimas, sklandus judėjimas mieste, patraukliais gyvenamaisiais rajonais tapę, humanišką veidą įgavę ir pagaliau desovietizuoti miegamieji rajonai, darni miesto plėtra į Stoties rajoną ir plačias jo prieigas visame pietiniame Vilniuje.

L. Koriznienė savivaldybėje iki šiol buvo atsakinga už žmogiškųjų išteklių valdymo politikos sukūrimą, struktūrinių pokyčių įgyvendinimą, savivaldybėje įvairiose pozicijose dirba 16 metų.

Ji, kaip primenama savivaldybės pranešime, pakeitė anksčiau Administracijos direktoriaus pareigas nuo 2017 m. iki šiol ėjusį Povilą Poderskį, kuris karjerą tęs versle.

Administracijos direktorius į pareigas skiriamas mero teikimu ir Tarybos narių sprendimu, savivaldybės Tarybos įgaliojimų laikotarpiui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nusipelnė

Nusipelnė portretas
Šikašiaus smėliuką barstė, projektukams pinigėlius plovė, žolę kartu rūkė, G tašką iš peties panaudojo, Poderskiui barzdą glostė, Armonaitės isteriją liaupsino, Vilniečiui kvailino, narkodilerius globoja, ateityje velniavai tęsti pasiruošusi.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių