Quantcast

Nacionalinio stadionai griovėjai neigia informaciją apie „betono krušą“

  • Teksto dydis:

Žiniasklaidoje pasirodžius informacijai, kad sprogdinant nacionalinį stadioną Vilniuje buvo apgadinti aplinkiniai pastatai, stadiono griovėjai tokią informaciją neigė. Neva sprogdinimai vykdomi užtikrinant visišką saugumą, todėl aplinkinių pastatų tikrai neapgadins, pasakojama LNK reportaže.

Vis dėlto apie galimą betono luitų lietų aplinkinių rajonų gyventojų savivaldybė ir seniūnija nebuvo įspėjusi, tik informavo, kada ketina detonuoti betoną. Savivaldybė savo ruožtu sako, kad nėra gavusi jokio oficialaus skundo dėl apgadintų pastatų, o jei taip ir įvyko, ragina kreiptis į draudėjus. Situaciją aiškinasi ir sprogdintojai.

„Darbai nebuvo stabdomi, tiesiog galbūt suspenduoti. Reikia įsigilinti į situaciją. Vis tik darbai yra tam tikro pavojingumo lygio, negali nereaguoti į tokio pobūdžio pranešimus. Faktas, kad atsižvelgėm į tai, peržiūrėjom papildomai, kaip dar galima spręsti saugumo klausimus ir dabar svarbiausia išsiaiškinti, iš kur tas mistinis akmenukas atskrido. Mūsų teoriniais ar praktiniais paskaičiavimais, 300 metrų nuskristi – to tikrai negali būti. Galų gale, turėjo pakilti ir smėlis, ir žvyras, ir visi kiti akmenys. Negali būti krūvoje vienas akmuo, kuris nuskrido ten kažkur“, – komentavo  bendrovės „Detonas“ direktorius Vaidas Zubavičius.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Varykit toliau

Varykit toliau portretas
Šeškinė yra degradų rajonas. Varykit toliau tais betono gabalais.

Antanas

Antanas portretas
Na, išmušė blogaį įkaltą kamštį tai tas ir nuskrido, kaip lygiavamzdžio kulka.

tolko

tolko portretas
odni duraki ... lomat to ni stroit eto kolektyvnyji nedostatok uma kotorogo ostatki prikoncat sankcii i blokirovka torgovli;';';';';'-
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių