Quantcast

Derybose su profsąjunga VVT siūlys anksčiau sumokėti darbdavio mokestį

Grįžti į straipsnį

Geras algas

Geras algas portretas
Vakaruose ir zmogiska darbo kultura,visuotines profsajungos ivede tik visuotiniu streiku pagalba! Kovojo desimtmecius,buvo zudomi profsajungu aktyvistai,eiliniai zmones,apart nario mokescio,rinko aukas streikuojanciuju pragyvenimui,kol buvo pasiekta tai,ka mes praradome vos per 30 metu! Tik del savo tamsumo ir bailumo... Nenusileiskite,nesutikite su jokiu "kelimu procentais ar vidutiniskai",jokiu "kokybes vertinimu" ir kitais "bonusais",atsiprasant! Bonusu gali ir nebuti! Tik vieningas valandinis ikainis visiems ir proporcingas valandu kruvis! Visa kita - apgavystes! Saugokite ir kontroliuokite savo profsajungu lyderius! Juos tikrai bandys santazuoti,papirkti o gal ir kesinsis! Tik visi jus,o ne lyderiai,yra jega!

prie istorinių šaknų ( su Lenkija)

prie istorinių šaknų ( su Lenkija) portretas
Wefc parašė gylia minti: kaip turtais dalintis tai gauna mažumą (blatni), užtat pareigoms (mokesčiai, gynyba karo metu) visiems. Artėja lietuva prie Smetonos laikmečio tik Rusijos, greičiausiai nebus, del kremliaus kekšiu, todėl teks jungtis su Lenkiją ir grizti prie istorinių šaknų :kada Lietuva buvo dalis Lenkijos karalystės. tik toks kekšė kaip d.tusk tegul negrįžta i Lenkiją ir politinių lietuviškų kekšiu reikės atsikrastyti.

wefc xswe

wefc xswe portretas
Vairuotojai dirba, o ne sėdi prastovose, kaip kai kurie, ir jų darbo krūvis nesikeičia nuo prastovose sėdinčiųjų skaičiaus. Ir kvaili tie, kurie kaltina streikuojančius, nes ateis eilė ir tiems sėdintiems. Ir reikia vieningos profsąjungos visai Lietuvai, o ne kokių šakinių su keliais nariais. Ką gali tokios susiskaldžiusios profsąjungos - beveik nieko su turimu biudžetu, nes negali pasamdyti kvalifikuotų teisininkų, kuo nesiskundžia darbdaviai. Pirmas veiksmas po nepriklausomybės paskelbimo buvo panaikinti visus kontrolės organus, kad būtų galima netrukdomai išsidalinti išlikusį turtą bei pasisavinti visų kuriamą produktą - atlyginimai keitėsi kartais valdantiesiems ir procentais dirbantiesiems, ko pasėkoje visas turtas perėjo į mažumos rankas. Dabar nykstamai maža procentinė žmonių dalis yra užgrobusi artimą 100 proc. visuminio produkto dalį. Todėl neblevyzgokite, o junkitės į darbuotojų profesinę sąjungą, kad galėtumėte pakeisti tai kuo dabar nepatenkinti

teks grazinti Vilnių atgal/Lenkiją

teks grazinti Vilnių atgal/Lenkiją portretas
Jei nuolaidžiauti, tai banditai (Vilniaus saviblada) supras kaip silpnumą, reikia eiti nors iki euro teismo. Pinigų visada trūksta realiam darbui , bet užteks 10 tūkst. viršininkui ir jo švogeriu būriui:viešiuju ryšių specialistams,geras vadovas investuoja pirma vidiniam ryšiams, darniam įmonės darbui. Aplamai Vilniaus saviblados strategija niokoja tautini savitumą dėl ko Vilniuje gyvena 2 kategorijos: blatni snukiai (ministerijos, saviblada) ir juos aprarnaujantis imigrantai iš 3 šalių, kitiems nėra vietos. todėl teks grąžinti Vilnių ten, kur jis buvo iki okupacijos: Lenkija.

Anonimas

Anonimas portretas
Isnaglejo ir vairuotojai,

L?

L? portretas
O negalima vairuotojų skaičiaus sumažinti? Vilniečiai verčiasi ir be streikuojančių autobusų.

Romas

Romas portretas
Achemoje vos i streika neilindau pernai rekem mazai tas tukstantis norim daugiau prasidejo karas atejo sunkmetis zaliavu ir energetikos brangimas , gamyba sumazo ir nereik tiek darbuotoju ir bando tais streikuotojais atsikratyt dabar o visi uz ta tukstanti laimingi sedim o situacija prasta prastovos gausim po 650 e, ir neaiski situacija tolesne .

Streikas

Streikas portretas
buna,kai stoja visi! O cia - tik onanizmas! Todel ir deda valdzios ant virsaus savaji,ir susitarti nesiruosia!

Tomas

Tomas portretas
Taigi kitamet bus vvt reorganizacija uz pusemiliardo euru, va nekas ir nesiruosia tartis.

Galerijos

Daugiau straipsnių