Quantcast

Ūkininkų ir gyvūnų gynėjų karas tęsiasi: pasipylė kaltinimai šmeižtu

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Che, matyt teisūs tie indai kalbantys apie reinkarnaciją: tie gyvūn-meiliai matyt ankstesniame gyvenime buvo kiškiais ir katėmis (o veganai - kirminais).

kvaileliam gyvūnų medžių mylėtojam

kvaileliam gyvūnų medžių mylėtojam portretas
ne medžius apsikabine "kaukikt" imkit grėblį ir šluokit lapus TINGINIAI taikai ti prišiukšlinti. Gyvūnų mylėtojai imkit "terbas" nuo takų surinkit šunų ŠŪDUS praeit baisu. Kaukiat STAUGIAT pradėkit dirbt tvarkyt TINGINIAI "neraliuoti" išsižiuojus šūkaut "kiekvienas durnius " moka bet padirbėt TINGI

valgau mesyte ir esu laimingas

valgau mesyte ir esu laimingas portretas
Gyvunu myletojai? Noeciau suzinoti aplamai gyvenime ka jie veikia ir ka moka be rekimo ir rinkimo pinigu? Nevalgo mesos, kiausiniu? Nesioja sintetika kuri yra dar labiau kenksminga negu naturalus kailis ir oda... Valio taip ir darykite, valgykite zolyte gerkite vandenuka, taciau man nenurodinekite ka turiu valgyti ir ka nesioti.

DuegoLT

DuegoLT portretas
Pažiūrėkit multiką "Išlaisvinkit Džimį (Free Jimmy)", bent pradžią - kur gyvūnų gynėjai užpuola gyvūnų prieglaudą :D Tarp kitko statė norvegai, gyvūnų teisių mylėtojai

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
TUOS GYVŪNŲ MYLĖTOJUS REIKĖTU PATIKRINTI MOKESČIŲ INSPEKCIJAI,IŠ KOKIŲ LĖŠŲ EGZISTUJA,MOKESČIUS MOKA.AIŠKU,KAD TAI DIRBA PAGAL UŽSAKYMĄ IR ŽLUGDO VERSLĄ.LAISVĖ VIŠTOMS.TAI KAL TOS MYLĖTOJOS VIŠTOS IR KIAUŠINIŲ SKIRTUMĄ SUMOKĖS.LYGINA UŽSIENĮ.TAI GAL UŽSIENIO PENSIJAS PIRMA SULYGINS.MATOMAI GAUDAMOS KAIRIŲ PINIGŲ,UŽMIRŠO ŽMONES.UŽ LINDIMĄ Į SVETIMAS VALDAS,TAS VIŠTAS REIKTU NUBAUSTI DIDELĖM SUMOM,KAD NORAS PRAEITU KIŠTIS Į VERSLĄ .TAI NE SVEIKOS,O DIRBT NENORINČIOS VIŠTOS,PASIVADINUSIOS GYVŪNŲ GYNĖJOM IR GYVENANČIOS IŠ NE AIŠKIŲ PAJAMŲ.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Gyvunus auginti tinkamom salygom.Turi tikrinti vet,tarnybos.Tikrinti,one vokelius susirinkti.Tik kelia klausima kodel nepaskelbe kokiu fermu Liruvoj tos nuotraukos.Antra nenorit nevalgykit mesos ar kiausiniu,bet drausti kitus ne jusu reikalas.Per daug isijaute tie gyvunu myletojai.

Galerijos

Daugiau straipsnių