Quantcast

Ūkininkų ir gyvūnų gynėjų karas tęsiasi: pasipylė kaltinimai šmeižtu

  • Teksto dydis:

Gyvūnų teisių gynėjai ne juokais išgąsdino gyvulininkystės ūkius, praneša LNK.

Neapsikentę nuolatinio baksnojimo į itin blogas maistui ar kailiams auginamų gyvūnų gyvenimo sąlygas, ūkininkai gyvūnų gynėjus skundžia prokurorams ir teisinasi, kad laikosi visų Europos sąjungos standartų ir yra tiesiog šmeižiami.

Gyvūnų teisių gynėjai atsikerta, kad Lietuvos ūkiams tikrai dar toli iki kitų šalių pavyzdžio, o kai kurias verslo šakas apskritai reikėtų uždrausti dėl jų žiaurumo.

„Gal jie sako, kad mes ir atnešame į fermą mažesnius narvus, tas srutas patys supilame, tas kirmeles supilame – čia juokimgi kaltinimai“, – teigė „Tušti narvai“ vadovė Gabrielė Vaitkevičiūtė.

Žemės ūkio ministerijos teigimu, skundų dėl gyvūnų gerovės daugėja: pernai jų buvo 1300, o vien per 8 šių metų mėnesius sulaukta 855-ių. 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Che, matyt teisūs tie indai kalbantys apie reinkarnaciją: tie gyvūn-meiliai matyt ankstesniame gyvenime buvo kiškiais ir katėmis (o veganai - kirminais).

kvaileliam gyvūnų medžių mylėtojam

kvaileliam gyvūnų medžių mylėtojam portretas
ne medžius apsikabine "kaukikt" imkit grėblį ir šluokit lapus TINGINIAI taikai ti prišiukšlinti. Gyvūnų mylėtojai imkit "terbas" nuo takų surinkit šunų ŠŪDUS praeit baisu. Kaukiat STAUGIAT pradėkit dirbt tvarkyt TINGINIAI "neraliuoti" išsižiuojus šūkaut "kiekvienas durnius " moka bet padirbėt TINGI

valgau mesyte ir esu laimingas

valgau mesyte ir esu laimingas portretas
Gyvunu myletojai? Noeciau suzinoti aplamai gyvenime ka jie veikia ir ka moka be rekimo ir rinkimo pinigu? Nevalgo mesos, kiausiniu? Nesioja sintetika kuri yra dar labiau kenksminga negu naturalus kailis ir oda... Valio taip ir darykite, valgykite zolyte gerkite vandenuka, taciau man nenurodinekite ka turiu valgyti ir ka nesioti.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių