Quantcast

Seimas turės nuspręsti, ar Lietuvai reikia valstybinių vaistinių ir banko

Grįžti į straipsnį

to Yra

to Yra portretas
koks yra ubagynas toks yra ir švietimas. Kaip galima teisingai išauklėti naująją kartą kai Lietuvoje naikinamos moralinės ir materialinės (paveldo ir t.t. ) vertybės, uždarinėjami institutai, kai teatrai pilni durnų, dvasinio kanibalizmo spektaklių, o parodų salės Amerikos geto negrų skonio kūrinių, kai nėra aukšto ugdymo, kai visur švietimas matuojamas rinka ir pinigais. Pats įvardini kad tik klano atstovės mokyklėlės dauginasi. Lygtai ta Austėja būtų Meilės Lukšienės lygio ir turėtų superpuper :) išsilavinimus.

Oi Ginta

Oi Ginta  portretas
O prezidento Nausėdos turto nenori paskaičiuoti ? :)) Fui ... Keistas noras - Lietuva tik pavadinime ? Patryjotė ?

Ginta S

Ginta S portretas
Karbauskio turtas vertinamas virš 100 mln €, tai tegul steigia už savus, nes tai jo kaprizas steigti valstybinius bankus. Kodėl mes visi turime mokėti už jo kaprizus?

Yra ir svarbesnių reikalų

Yra ir svarbesnių reikalų portretas
Viskas priklauso nuo švietimo. Kokią ateities kartą išugdys, tą ir turėsim, nuo švietimo priklauso, ar pajėgsim konkuruot ateities rinkoj, išlikt joje. Kol kas turim Morkos mokyklėlių daugėjimą, ko prireikė dėl paprastos priežasties - itin nemažai jau susenusių, bet prakutusių finansiškai žmonių pasigimdė vaikučių - ligotų, negabių, nemokytinų. Štai, juos ir reikia prastumti į gyvenimą. Juk kokio žymaus politiko ar verslininko, šou veikėjo ar prokuroro vaiko ar anūko, realiai autisto ar su Dauno sindromu nefiksuoja kaip neįgalaus. Ponulių vaikų ir anūkų - narkomanų neregistruoja pas psichiatrą, kur privalu juos registruot ir gydyt, ne, jie apiforminami kaip kokia nekalta ligele sergantieji ir sukišami pas Morką. Susimoka tėvai, seneliai, kol pajėgia. Jiems net universitetas įsteigtas, žmonėse jį vadina Asilynu, iš ten net su magistrų diplomais išleidžiami beraščiai ir prastų reputacijų teisininkai, prokurorai, valdininkai, vadybininkai - ant mokesčių mokėtojų galvų. Jie visi korumpuoti

Apklausa

Apklausa portretas
Kas už tai,kad Lietuva turėtų savo valstybinį banka spaudžiam- žalią,kas prieš-raudoną.

Anonimas

Anonimas portretas
Niekad nesupratau, kodėl visas verslas yra atiduotas į privačias rankas, kodėl, valstybė, be valstybinio banko. Kuo greičiau, nes jau beprotiškai vėlu, traukinys per 30 metų labai toli nuvingiavo. Ir gyvename tik su gražiais lozungais ir šūkiais apie praeitį...Jei nebūtų visas verslas atiduotas į privačias rankas, nebūtų buvę tie emigracijos.

Pritariame

Pritariame portretas
Pasirinkimo teise bus valstybei konkuruoti su verslo bankais vaistinem

D

D portretas
Alhoholis ir narkotikai(vaistai) pats didziausias biznis. Valstybei nebloga gabala pinigu i biudzeta imestu, zinoma farmacininkai ir kai kurie politikai nukentetu nu bet ka padarysi.

valstybe be valstybinio banko

valstybe  be  valstybinio banko   portretas
tai jokia ne ,,, valstybe ,,,tai privatus bordelis ... o vaistininku mafija senai laikas pazabot , --valstybines vaistines kontroliuojamos valstybes reikalingos kaip oras.....

deinis

deinis portretas
Kad valstybė be savo valstybinio banko ,tai tas pats kas ubagas be terbos ,tik vieno nesuprantu ,ką veikia Vasiliauskas ir dar 600 jo patarėjų ,kokias operacijas jie atlieka ir kokias algas ima

Visuomet verslas bus prieš

Visuomet verslas bus prieš portretas
Verslas visada bus prieš ,jiems valstybė sudaro konkurencija ir tai jau verslui negerai. Verslas tarpusavyje sutaria kainas ,o su valstybe jau bus problema ,jei dirbs sąžiningi vadovai valstybinių vaistinių.

Anonimas

Anonimas portretas
Zinoma,kad reikalinga. Reikia kazkokiu budu sumazinti vaistu kainas. Del banku tas pats.

Galerijos

Daugiau straipsnių