Quantcast

Lietuvoje kainos didesnės negu ES: prekybininkai tiesiog nenori jų mažinti

Grįžti į straipsnį

Tiesiog Lietuvos prekybininkai yra vagys

Tiesiog Lietuvos prekybininkai yra vagys portretas
Kitu žodžiu jų pavadinti neįmanoma. Pavyzdys: dažnai nusiperku tirpios kavos maišelį su 10 vienkartinių paketėlių. Kažkada jis kainavo 1,50 euro Norfoje, dabar kainuoja 2,10. Užtikau turguje kaina 1,50. Klausiu turgaus prekeivio, kodėl kaina tokia maža, kaip iki pastarojo meto maisto pabrangimo. Taigi, sako, tiekime kainos nepakilo! Reiškia turbūt ir Norfa ima tokia pat kaina kaip ir anksčiau iš didmenininkų, bet kainą susikėlė 40%.

Gud versla statyti prie sienos

Gud versla statyti prie sienos portretas
Maziau vartokite, greiciau godus verslas numes kainas. Paprasta.

REMIANTI LIETUVOS PURVASKLAIDA....

REMIANTI LIETUVOS PURVASKLAIDA.... portretas
Gyvenimas Lietuvoje gerėja...

Ha

Ha portretas
Pratina prie rublio?

Tokia

Tokia  portretas
jau 2rniu Dalia,skant! Mane nuolat stebina lietuviu i2iotizmas. Patys tarpusavyje koliojasi uz viena ar kita partija,net nesistengdami suprasti,kad visos jos - kapitalistu! Ir bet kuria is valdziu,i2iotu "pasirinkimui",deleguoja butent kapitalistai! O jie dziaugiasi "issirinke ne raudonuosius,ne kremlinius",o "issirinktieji" - tiesiog leidzia kapitalistams jus melzti,gaudami uz tai dar didesni PVM isvogimui! Tai kaip gi valdzia stabdys kainas,kartelius!? Ypac,kada nera vienybes tarp i2iotu,profsajungu,streiku!? Plesk,dar tyli - dar plesk! Juk net baznycioje 2rniu musa! Ir niekas cia nekaltas,tik pati i2iotu "tauta",atsiprasant...

Q

Q portretas
Paziurejus kaip visi vezimais veza, kaip butu neede menesi, galima drasiai dar toliau kainas kelti.

keidanskas

keidanskas portretas
Va ir turim kuo pasigirt-mes pirmaujame!

Cigonas

Cigonas portretas
Dar ne taip isaugs, kai atsijungsime nuo BRELL, nutrauksime importa/exporta su Rusija bei Baltarusija! Kaksime kaip vilkai ziemos nakti miske! Laukiame atsijungimo/nutraukimo akciju is valdzios

Žemaitis

Žemaitis portretas
Lietuvoj labai paplitęs kartelinis susitarimas. Iš principo męs turime institucijas,finansuojamos iš biudžeto,kurios privalo kontroliuoti ar nėra kartelinio susitarimo ar kitų apgaulės formų iš verslo pusės pirkėjo atžvilgiu. Pabandykite atspėti iš trijų kartų kam tos institucijos tarnauja ?

kam duoti, jei galiu pati pasiimti

kam duoti, jei galiu pati pasiimti portretas
kam mažinti, jei vistiek perka-net eilės susidarod

Tadas Blinda

Tadas Blinda portretas
Laižykit ir toliau ponams batus.

cha

cha portretas
tipo nera konkurencijos? o gal importines prekes parduodamos barangiau nei kainuoja, nes kodel svetur lt prekes kainuoja maziau nei cia a tiesa ten veikia konkurencija ?

Kapitalizmas - toks padaras

Kapitalizmas - toks padaras portretas
Kol žmonės patys neapsikentę nepradeda deginti ir daužyti parduotuvių, tol niekas ir nesikeičia. Deje, bet kapitalistai kitos kalbos nesupranta, kol nepradeda kentėti jų pačių kišenė.

Anonimas

Anonimas portretas
Visiskai teisingai daro. Reikia DIDINTI bet jokiu budu ne mazinti. Mes esam labai maza populiacija ir musu pinigu neuztenka kad verslas isgyventu. Zinokit kad verslininkai pries jus NETURI asmeniskai jokiu piktuma. Tai paprasciausias biznis. Pabandykit prasukti koki versliuka - pamatysit kiek tai kainuoja, kiek visokiu ziurkiu reikia paserti. Is kitos puses ziurint tai JUS PATYS miniomis verzetes gyventi ,, kaip pas svedus,, ir dabar keistai atrodo tie jusu snargliavimai apie kainas. Jeigu jusu vadai apie kainas nekalbejo -- PAKARKIT juos kad apgavo.

Kainas

Kainas portretas
mazina ir atlyginimus didina streikai,o ne verslas "geranoriskai". Ir,kol primatu "tauta",atsiprasant,to nesupras - nera ko verkti!

labai

labai portretas
aukstos kainos,zmones neiperka,o padaro didele akcija,tai terminas prie pat pabaigos,pvz,koldunai isvirus trenkia seniena

NEPATENKINTIEMS

NEPATENKINTIEMS portretas
maziau skuskites ,o rinkites i taikias demonstracijas ir parodykyt tuo savo nepasitenkinima

A

A portretas
Nafik mažint, juk gitana gerovės valstybę sukūrė, visi bagoti

bp

bp portretas
Kam jiems mažinti, jei pišams giliai nusišikt ant žmonių ..

AAA

AAA portretas
Kad kainos su akcija kainuoja daugiau nei kitoje parduotuvėje kaina be akcijos tai ta parduotuvė darosi apytuštė

Kad

Kad portretas
Mazina gamyba , asortimenta , is prastesniu subproduktu , zaliavu gamina dar pakuote sumazina pridea visokiu priedu ir uzdirba , svarbiausia pelnas ir kuo didesnis .rinka , per maza rinka pas mus tas neveikia reik kazka i skrandi imest vistiek .

Kristina

Kristina portretas
Tragedija ir tiek, kokioje valdtybėje mes gyvename, kad kiekvienas gali nustatyti kainą už produktus kiek nori , be pagrindo. Jau visas svietas kraipo pečius , kaip galima šitaip tyčiotis iš to paprasto žmogaus. Turtingiesiems , tai tas pats , jie nejaučia o va pensininkai - jau visai įvaryti į kampą.

Ekonomistas

Ekonomistas portretas
Rinkos ekonomika: yra paklausa - yra pasiūla. Nepirkite brangių prekių ir prekybininkai norom nenorom turės jas piginti, nes prekė ilgai gulėti lentynoje negali, ji turi būti parduota, o kitaip tos prekės arba baigsis galiojimo laikas, arba ji supūs, arba išeis iš mados...

tie gobšai

tie gobšai portretas
IKI ir Maximoje net baigiančias galioti prekes nebepardavinėja su 50% nuolaida, o tik su 25 ar 30%. Žmonės su tokia "nuolaida" nebeperka, tai jiems matyt geriau išmesti, nei parduoti su didesne nuolaida.

placiau

placiau portretas
Kd tik lnk tv reportažus perspausdinima?? Nebra žurnalistų??

Tai

Tai portretas
Kainos dar dides nuo nauju minimalke dideje , keliu mokestis 4 kartus , akcizu pakelimas , tikrai kainos dides .

Romas

Romas portretas
Jau kartą rašiau. Tai vadinama kapitalizmu. Nei vienas prekybininkas nemažins kainų, kol prekės yra perkamos už tokią kainą. Nei vienas darbdavys nemokės tūkstančio, kol bus tokių, kurie dirba už 500. Nei vienas seimūnas ar vyriausybės klerkas NEGALI reguliuoti kainų privačiame versle. Kainas reguliuoja rinka. Tai jeigu ieškote kaltų dėl didelių kainų parduotuvėse- pasižiūrėkite į veidrodį. Patys mokate, patys ir piktinatės.

senis

senis portretas
verslas yra gyvulys besotis ir jo sotuma turėtu nustatinėt įstatymas o valdžios mes neturim ji atsiras prieš rinkimus su pažadais.

Patarimas

Patarimas portretas
Plėškit nuo šitų maušių dar daugiau. Jie ne prancūzai, riaušių nesukels. Pas juos nėra savigarbos. Pamojuokit po nosim trispalve - ir , baubdami kaip veršiai, patys nueis į skerdyklą....

Sūduvis

Sūduvis portretas
Visiems tur būt aišku kad kainas Lietuvoje nulemia beribis vertelgų, verslininkais jų negalima vadinti, godumus, o taip pat tik dar didesnis godumas valdžiažmogų ir tų kam privalu tai kontroliuoti. Atkatai, kuriais užklijuojamos valdžiažmogų akys ir ausys, prekių kainoje sudaro liūto dalį.

Nenori

Nenori portretas
Ne prekybininkai. O seimūnai gauna gražaus kyšio iš prekybininkų. Sumažint kainas užtektų 5minučių. Bet kada tokie veikėjai kaip Numavičius seime duris su koja atidarinėja....tai ką norėt.... mulkių ir smulkių apgavikų šutvė

Žmonės ras išeitį

Žmonės ras išeitį portretas
Vis daugiau pirks ne Lietuvoje. Daugiau laiko gyvens ne Lietuvoje. Ras būdus kaip atsisiųsti prekių pigesnių iš kitų valstybių.

Nenori?

Nenori? portretas
Tai priverskit!

tiesa

tiesa portretas
kai nera valstybes ,nera ir kontroles ,yra tik seimo seimu ranga is ukio .

Galerijos

Daugiau straipsnių