Quantcast

G. Nausėda siūlo GPM mažinti pajamoms iki 4 tūkst. eurų, skirti išmokas vaikams

Grįžti į straipsnį

Karantino metu ir tuo pačiu esant krizei

Karantino metu ir tuo pačiu esant krizei portretas
apie kokias renovacijas gali eiti kalbos. Sunkmetis. Darbų nėra, sunku pragyvent ir jaunam ir senam, o Būsto valda tegu nusileidžia ant žemės, tegu tik negalvoja kad gyventojai keturiomis ir išskėstom rankom puls renovuotis. Ne tie laikai kai visi turėjo darbus ir gerus atlyginimus, o jum vagim jau senai kalėjime reikėjo sedėt, už visas machinacijas, apvagiant daugiabučių gyventojus

Prezidentūros ir valdžios veikėjams

Prezidentūros ir valdžios veikėjams portretas
Skvernelis pateikė, Nausėda pritarė 200 eurų išmokoms tai gerai ,tačiau UAB Būsto valda jau taikosi karantino metu į tuos 200 eurų ir dar bus jiems maža jų.Sugalvojo karantino metu kai draudžiami susirinkimai daugiabučius įtraukti į mažąją renovacija ,kai negalima diskutuoti ir paaiškinti kas tai bus per apgavystės .Tai sakyčiau eilinė apgaulė karantino metu ,tai administratoriai sugeba .Kur tuomet žiūri STT ir FNTT,prokuratūra?.Niekas jiems nedaro audito kaip panaudoja iš gyventojų renkamas lėšas ,tai organizacijos už nieką neatsiskaitančios ir neatsakančios . Seimo priimtų Įstatymų dėka reketuoja gyventojus įžūliai , pelnosi iš daugiabučių gyventojų,be jokiu atsiskaitymų ir duomenų pateikimų,kaip privalėtų.Kas kada sutvarkys šia administratorių savivale ir apgaules ,siekiant pelno.Teismai daug į ką žiūri pro pirštus taip pat.Įstatymų leidėjai ,ką jūs į tai pasakysit?.

%

% portretas
Mažinti GPM yra teisingas sprendimas, tačiau dar svarbiau sumažinti PVM. Jis gi neteisėtai uždidintas iki šių dienų nuo 18 iki 21 proc. O dar teisingiau būtų PVM maistui ir komunalinėms išlaidoms sumažinti iki 15 proc, o tada litą PVM galima dar ir iki 22% pakelti.

Galerijos

Daugiau straipsnių