Quantcast

Naujuoju Santaros klinikų vadovu išrinktas T. Jovaiša

  • Teksto dydis:

Sveikatos apsaugos ministerija pranešė, kad naujuoju Santaros klinikos vadovu išrinktas trejus metus kitas vadovaujamas pareigas ligoninėje ėjęs Tomas Jovaiša. Pareigas jis pradės birželio 11 d.

„Sveikinu T. Jovaišą laimėjus konkursą ir pasiryžus prisiimti atsakomybę už vieną svarbiausių šalies gydymo įstaigų. Pavyko pritraukti vadovą su turtinga profesine, vadybine ir tarptautine patirtimi. Tikiu, kad ši patirtis duos postūmį tolimesnei Klinikų plėtrai – pradėta nemažai investicinių projektų, nuo kurių sėkmės priklauso ir visos šalies medicinos ateitis“, – teigė A. Dulkys.

Skelbiama, kad T. Jovaiša medicinos studijas baigė Vilniaus universitete 1997 m., kur 2002 m. tapo gydytoju anesteziologu-reanimatologu. Nuo 2004 m. dirbo ir studijavo Jungtinėje Karalystėje, kur 2011 m. įgijo Karališkojo anesteziologų koledžo kvalifikaciją.

2021 m. Santaros klinikose pradėjo vadovauti Anesteziologijos, intensyvios terapijos ir skausmo gydymo centrui, o praėjusiųjų metų pabaigoje buvo paskirtas direktoriaus medicinai pavaduotoju stacionariniam darbui.

Naujasis Santaros klinikų direktorius tarp prioritetų įvardija į pacientą orientuotas, inovatyvias ir prieinamas sveikatos priežiūros paslaugas, dėmesį personalui, mokslinius tyrimus ir aukštos kvalifikacijos medicinos specialistų rengimą.

„Sieksiu įgyvendinti inovatyvius sprendimus siekiant didinti paslaugų prieinamumą ir kokybę esant ribotam darbuotojų skaičiui, didelį dėmesį teikiant darbuotojų motyvacijai ir naujiems integruotiems veiklos modeliams“, – teigia T. Jovaiša.

Vilniaus universiteto ligoninė Santaros klinikos yra viena didžiausių Lietuvos ligoninių, teikiančių aukščiausio lygio specializuotas asmens sveikatos priežiūros paslaugas, kurianti inovacijas, apjungianti sveikatos mokslus, praktiką ir studijas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

anonimas 2

anonimas 2 portretas
Siaip, jeigu nezinot, tai apie "stipru" Klaipedos lig vadova is UK , geriau nerasykit. Nejuokinkit zmoniu

Anonimas

Anonimas portretas
jokvaisas

siaip

siaip portretas
Klaipėda su stipriu vadovu is UK, Vilnius irgi su buvusiu UK gydytoju, o Kaunas kažkaip su mažu mažu Gnomu neaišku iš kur išlindusiu. Kada Kaune keisit i padorų vadovą, nes svetimą gėdą už Kauną jaučių.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių