Quantcast

Klaipėdos vicemeras miesto tarybos posėdyje prekiavo bilietais

Uostamiesčio mero pavaduotojas Vytautas Čepas ketvirtadienį vykstančiame miesto tarybos posėdyje ne tik sprendė svarbius klausimus, bet ėmėsi ir kilnaus darbo.

Jis politikus informavo, jog visi Klaipėdos teatrai susivienijo ir vasario 10 dieną kviečia į tradicinį labdaringą Užgavėnių šiupinį.

Bilietas į renginį kainuoja 20 litų ir visis surinkti pinigai bus skirti Klaipėdos dramos teatrui, kad jis galėtų pastatyti Arvydo Juozaičio pjesę „Liuzė pirmoji“. Šis pastatymas taptų teatralų sugrįžtuvių į rekonstruotą Klaipėdos dramos teatrą premjera.

„Turiu bilietus į tą labdaringą renginį ir visus kolegas kviečius juos iš manęs įsigyti. Nepagailėkite pinigų, nes tikslas – tikrai kilnus. Jūsų sumokėtų pinigų tikrai nepavogsiu, o perduosiu organizatoriams“, - tvirtino V.Čepas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tegul

tegul portretas
Nors tokia nauda, nes visos jo ugningos kalbos, prirašyti kažkada straipsniai apie vangias ir neveiklias vietos valdžias, miesto problemas, tebuvo tik teorija. Kadangi pats bilieto niekada neperka, tegul nors paprekiauja.. Juk ponas Čepas nuoširdžiai prisipažino, kad vicemero darbas jam svarbus dėl banko paskolos....

va

va portretas
tai jo tikras pasaukimas

skirta VMI

skirta VMI portretas
Aš tai norėčiau paklausti AVMI atstovų, kaip reiktų traktuoti šį tarybos nario pasirodymą? Kaip mielieji manot ar tarybos narys, laikydamasis visų LR įstatymų išdavė pirkusiems čekį ar fiksavo ir užpildė informaciją apie gautas pajamas, grynųjų pinigų priėmimo kvitus, kokiu pagrindu tarybos narys vykdė tokią finansinę - ūkinę veiklą? Tai p.Vytautai ar tokį pavyzdį turėtų rodyti tarybos narys, gerbiamas politikas? Šiam veiksmui atlikti, manau, būtų buve geriau likti nusišalinus ir patiems organizatoriams leisti tai padaryti, bet čia tik mano nuomonė, ačiū.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių