Quantcast

Į Lietuvą nebeįleidžiami keleiviniai lėktuvai iš Jungtinės Karalystės

  • Teksto dydis:

Nuo pirmadienio 4 val. į Lietuvą nebeįleidžiami keleiviniai lėktuvai iš Jungtinės Karalystės (JK).

Tokį sprendimą Lietuvos Vyriausybė priėmė sekmadienio vakarą, reaguodama į pranešimus apie JK plintančią naują koronaviruso atmainą, kuri gali būti lengviau užkrečiama.

„Tai, kas susiję su kroviniais, Vyriausybė nieko nesako, jie yra leidžiami“, – pabrėžė susisiekimo ministras Marius Skuodis.

Keleivinių lėktuvų skrydžiai iš JK uždrausti iki gruodžio 31 d. 24 valandos.

Keleivinių lėktuvų skrydžiai iš JK uždrausti iki gruodžio 31 d. 24 valandos. Skrydžiai iš Lietuvos į Britaniją yra leidžiami.

Skrydžius iš Britanijos sekmadienį uždraudė ir daug kitų Europos šalių.

Premjerės Ingridos Šimonytės teigimu, keleivinių skrydžių uždraudimą Lietuva derino su Latvija ir Estija.

Šeštadienį JK pareigūnai patvirtino, kad nauja koronaviruso atmaina, aptikta šalyje, gali plisti sparčiau. JK ministro pirmininko Boriso Johnsono (Boriso Džonsono) teigimu, naujos atmainos virusas gali būti 70 proc. labiau užkrečiamas. Dėl to Londono ir pietryčių Anglijos gyventojams uždrausta be būtino reikalo išeiti iš namų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip atrodo

Taip atrodo portretas
Meluoja ir galvoja kad žmonės nesusigaudys.Krovinius įleidžia ,žmonių ne.Žinome kaip virusai patenka visais būdais,jeigu jis ,tas virusas yra.Kelia abejonių viruso egzistavimui, daugiau panašu i masinį žmonių naikinimą ,neleidžiant gydytis ir medikams negydant, neparduodant antibiotikų.

AgZpertas

AgZpertas portretas
praeitą savaitę grįžo palei 4000 galvų, šią savaitę dar 7000, aišku iš šių žmonių pusė tikrai yra normalūs, civilizuoti sakysiu, bet dalis tokia kad jiems visam lailui sienas uždaryti. gražių ramių švenčių , tautiečiai

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Puikios naujienos! Good news!
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių