Quantcast

Partijų reitinguose pirmi konservatoriai, antri „valstiečiai“

Grįžti į straipsnį

RINKĖJAI PALAIKO KONSERVATORIUS

RINKĖJAI PALAIKO KONSERVATORIUS portretas
"Pilietiškas Prieš 15 valandų O kas palaiko konservatorius? " O KAS ČIA PER KLAUSIMAS? Prieš rinkimus konservatoriai buvo pirmi reitinguose, po to jie ir Laimejo rinkimus ( rinkimai vyko VALDANT valstiečiams , jiems prižiūrint, stebint rinkimus ir su savo VRK) ir formavo valdančiųjų daugumą, dabar jie taip pat pirmauja reitinguose. Kas dar galėtų tamstą įtikinti??? :)))

Hz

Hz portretas
Negali buti konservai pirmi. Nerasykit nesamoniu.

Kas matė apklausas darant gatvėje ir šiuo metu?.

Kas matė apklausas darant gatvėje ir šiuo metu?. portretas
Reitinguoja už nemažas bapkes ir tiek.

>Ni

>Ni portretas
O*zio tvar*te*lyje GAY*dys apklausas daro .

Arūnas

Arūnas portretas
M E L A S !!!!!! N ET I E S A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( dėl konservų ).

Ni

Ni portretas
Tikrai netikiu. Įdomu kur ir ką apklausinėjo?

Kęstas

Kęstas portretas
Nieko naujo iš abiejų grupių. O pasaulis nestovi vietoje. Eksperimentas su garantuotomis pajamomis duoda pirmuosius rezultatus: "125 Stoktono, mažo Kalifornijos miesto, gyventojai per mėnesį buvo turtingesni 500 dolerių. Gavėjai buvo atrinkti atsitiktinai iš ilgo žmonių, kurie užsiregistravo į eksperimentą internete, sąrašo. Vienintelis kriterijus buvo tas, kad jie turėtų būti seniūnijose gyvenantys suaugusieji. kurių vidutinės pajamos buvo mažesnės nei vidutinės visos Stocktono mediana. Pirmaisiais eksperimento metais 125 žmonės taip pat dažniau susirado darbo visai darbo dienai, nei kontrolinė grupė. Tyrėjai mano, kad papildomi pinigai išlaisvino žmones prisiimti riziką mesti arba sutrumpinti valandas, dirbant ne visą darbo dieną, suteikiant jiems laiko atlikti praktiką ar mokymą, dėl kurio jie gavo galimybę dirbti visą darbo dieną." (Apie mokslą-studijas-ekonomiką).

Skilandis \\\\\.../////

Skilandis  \\\\\...///// portretas
Priėjo Kindziulis ir tarė:koncervai "pirmi".

Nejuokinkite žmonių......reitinguotojai užsakyti...

Nejuokinkite žmonių......reitinguotojai užsakyti... portretas
Kam tas melas....kol konservatoriai bus valdžioje visada reitingai bus jų.....nes bijo tiesos....apklausa jų ratelyje daroma......

Partreitas su partretu

Partreitas su partretu portretas
Matote kiek daug Lietuvoje užpakalinių,ir jų gerbėjų,tuos reitingus tik antru galu pakelti galima.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
O kas palaiko konservatorius?

Diktatūra valdo

Diktatūra valdo portretas
Netikiu nei šia apklausa, nei rinkimais...

1955m.

1955m. portretas
tiesiog mastanti pensininke:Reitingai is tvartelio skundu dezutes.Visuomeneje neturite ne tik palaikymo bet ir geru zodziu apie konservus Nerasta Ju reitingai pianisto melodija

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Šaunuoliai žalieji

Pabaiga

Pabaiga portretas
Čia fake news ir konservatoriu ir valstieciu reitingas neigiamas, visu partiju reitingas neigiamas lietuvoje. Ligonių balsai nesiskaito.

Gaila

Gaila portretas
Vėl konservatpalaikiu smarvė išlindo ,tai melas propagandą

Valdo

Valdo portretas
Ramiai tvarkingai be pompos

ei, LRT ožio paslėptų k g e b i s t ų -- s k a l i k a i,

ei, LRT ožio paslėptų k g e b i s t ų -- s k a l i k a i, portretas
per "mažai" l o j a t e keldami DEŠINIUOSIUS , kaip m ė š l ą ant ŠAKĖS, --pasistenkite, kad nepritrūktų MĖŠLO b u l v i a s o d ž i u i

ei, SOCDEMAI, DARBIEČIAI,

ei,  SOCDEMAI, DARBIEČIAI, portretas
dar l a b i a u remkite DEŠINIŲJŲ ŠUTVĘ--- jūsų reitingai " tikrai pakils"

Sigitas

Sigitas portretas
Kas svarbiausia t.y. patys Valstiečiai ir nesistengia kažką pavyti-aplenkti-nugalėti. Todėl būtent šitoji "vyriausybė " nė per nago jodimą ir toliau tinkamai nesusitvarko su koronoviruso covid 19 užkratu, o tik imituoja kad kažką daro. Tai dabar neva tie jų reitingai lyg kaip ant duonos rėkės su sviestu ir raudonais ikrais skalsiai kylą į viršų. Kas svarbiausia apklausos metu kaikurie piliečiai matomai užmiršo apie seimo daugumos pergalės šventimą, nesisaugojant nuo covid 19, su tortu valgymu.Ko pasekoje pradėjo kaip pernykščiai lapai kristi. Jau ką reiškia neleistinas kai kurių vakcinavimas Šilalėje ir t.t. . Neveltui liaudyje ar tu dirbi-tarnauji savo piliečiams ar ne vistiek neva būsi "reitingo viršuje". Kitaip kaip akių dumimas ir nepavadinsi.

ura!

ura! portretas
Pindustane konservatoriai visada pirmi.

Netikiu

Netikiu portretas
kad vaivorykštinė koalicija turi aukštus reitingus.

Anonimas

Anonimas portretas
Nu zali nebuvo stebuklas, bet sitas atsiprasant turgaus bobu seimas su zaidimu kas sugalvos kvailesni istatyma isvis siaubas....

Balamutas

Balamutas portretas
Kauno rajone, Gaižėnėliuose, užvažiavus ant kalno stovi visai Lietuvai žinomas tvartelis. Netoliese, miške, sutartu metu, renkasi informacinės agentūros ,,Vanda" agentai, aptarti reitingus. Visi turi psiaudonimus ir sarkastišką požiūrį į naivius lengvatikius, nesuprantančius ironijos, juokų. Vandos Juodmargė irgi juokų nesupranta, kaip ir pasipiktinę kaip ne kurie komentatoriai.

Netikiu

Netikiu portretas
Netikiu netiku dabar niekuo. Čia kaip tame tarybiniam lozunge "Reikia - bus"! Netikiu, kad konservatoriai yra aukštai. Aš irgi balsavau už konservatorius, bet dabar tikrai nebalsuočiau. Nemanau, kad ištikimi konservatorių rinkėjai jiem atleido susijungimą su laisvės partija, su liberalais. Ar galima juos palaikyt vien tik už bandymą prastumti Stambulo konvenciją? Jau nevardinsiu viso kito.

Balu

Balu portretas
O šiaip po partneristes istatymo ir Stambulo konvencijos priemimo Laisves partijos laukia anihiliacija-tam Konservai ja ir sukure. Patys praras +\-10% elektorato bet kitiems rinkimams ivaldys Demokratijos laiptelio® fokusa (jav rinkimu apofioze)

on

on portretas
Reitingu paklaida 3 proc., taigi nuo vienu nuimi 3, o kitiems pridedi.Stai Jums ir reitingu patikimumas. Eilinis smegenu plovimas

Anonimas

Anonimas portretas
Kad pateisinti pasitikėjimo kreditą, ne laikas konfliktuoti su Prezidentu. Ponas Prezidentas paka kamai kompetetingas atstovauti šalį vadovų viršūnių pasitarimuose. Vyriausybei ir Premjerui ir taip pakanka veiklos , sprendžiant šalies problemas. Prezidentą rinko Tauta ir su tuo reikia skaitytis. Tokie keisti siūlymai ne laiku ir kiršina žmones. Negi tai svarbiausia šiuo metu.

>>>Balamutas \\\\\.../////

>>>Balamutas   \\\\\...///// portretas
Pilnai tikiu,kad 'balamutas' tai tavo tikras vardas,o ne psiaudanimas.O ožio tvartelyje "Valstiečiai" net nepaminėti."KGB"

Balamutas

Balamutas portretas
Būkim biedni bet teisingi. Skelbiami reitingai neaprėpia visų apklausų. Pagal Kauno rajono Akademijos profesorijos reitingų duomenis, reitingai atrodo kitaip. Valstiečiai tik ketvirtoje vietoje. Pirmoje vietoje Laisvės partija, antroje Liberalai, trečioje konservatoriai su krikščionimis. Liūdnai atrodo tie kurie ,,TS KP".

>>>pagal nedavirtą Vištą \\\\\.../////

>>>pagal nedavirtą Vištą   \\\\\...///// portretas
Taip mielasis,taip tesingai supratai,jie 75 metams užslaptinę KGB savus agentus tik iš laikraščių sužinotų,kas daros seime ir vyriausybėje.Jiems 5 proc.kartelė būtų tik saldus sapnas jei ne klastojimas.---Su pagarba, ŽALIA Višta.

o balsus tai skaičiavo karbauckis:

o balsus tai skaičiavo karbauckis: portretas
"""Rinkimus ''laimi' ne tie kas balsuoja,o tie kurie balsus skaičiuoja.---J.V.Stalinas. - ĮSIVAIZDUOKIT valdant širinskei, karbauckiui ir skverneliu balsus skaičiavo konservatoriai???:))) UA HA HA :)) TAI ,koks bus vatos cypimas KITUOSE RINKIMUOSE, kai juos organizuos konservatoriai su koalicija, tai kas tada skaičiuos???:))) , vel konservatorai ar jau karbauckis--- iš opozicijos ???? :))))))

Pijus isvaziavo pas kildiaiene

Pijus isvaziavo pas kildiaiene portretas
Seniau kolukieciai balsuodavonuz brazauski, dabar kolukieciai balsuoja uz karbauski. Prie rusu buvo geriau, liandsbergas isarde musu kolukius ir tarybinius zemes ukius.

jau

jau portretas
nežinai ką ir begalvoti apie reitingus ar rinkimus, kai mano rinkiminėje apylinkėje lietuvių gyvena apie 40 %, kai per 30 metų jai jau laimėjo tai kažkada darbo partija, visados lenkų partijos atstovai, o per pastaruosius seimo rinkimus išrinko konservatorę Bilotaitę, o antroje vietoje tvrtai laikėsi kažkas už laisvės partijos, absoliučiai visi rinkėjai buvo nustebinti keistais rezultatais

ana

ana portretas
Cia reitingai pagal zurnalistus

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Rinkimus ''laimi' ne tie kas balsuoja,o tie kurie balsus skaičiuoja.---J.V.Stalinas.

konservatoriai su liberalu partijom

konservatoriai  su liberalu partijom   portretas
aplamai nebutu pakliuve y Seima --JEIGU VRK NEBUTU SUORGANIZAVUS BALSU IR RINKIMU JUODA FALSIFIKAVIMA ....VISI JU BALSAI TAI FALSIFIKATAS.... del kuriu nepradeda tyrimo nei GEN. prokuratura , nei KT ,nei AT --NES TEN SEDI JU STATYTINIAI KADRINIAI IR REZERVO KGB esnikai....

kas tyrima uzsake ?!konservatlyberastiniu degeneratu

kas tyrima  uzsake ?!konservatlyberastiniu degeneratu  portretas
ruporas ,,,Delfis,,, ...kas atliko tyrima .....?! konservatlyberastiniu degeneratu -melagienu- Face News naujienu uzsakymu ,,Spiner tyrimu--stalas...............kitaip ir negali but -Konservatlybersosikai pirmauja 17,8% .....O FAKTISKAI -TAI SI KONSERVATDEGENERATU GAUJA SU LGBT LIBERASTINEM VISU SKYLIU LAISVIU PARTIJOM ---TESURINKTU MAXSIMUM 3, 5% ir neperzengtu 5% karteles ribos.....o VALSTIECIAI ISSIVERZTU Y PRIEKY SU 45% ....y prieky

pagal nedavirtą vištą

pagal nedavirtą vištą portretas
, tai konservatoriai pernai per rinkimus išvis į Seimą neturejo pakliūti.:))))) Taigi aiškūs tie vatnykų kudakavimai, guoskites toliau :))))

Višta \\\\\.../////

Višta   \\\\\...///// portretas
Ghieda ghaideliai ankhsti rytelį,kaip ten bhebūtųųųų konchervų RHEITINGAI busss aukšthtiiiiiii,(ištrauka iš Lietuvių L..dhainos,---dainuojamos ožio tvartelyje,---Ui.Kxe kxe kxe šunauja.

>>>cha cha cha \\\\\.../////

>>>cha cha cha  \\\\\...///// portretas
pasveiko,matyt nedavirtų babausių buvo prisivalgęs.Užteko skrandį praskalaut.Reiškia ne durnas,o galvojau..............

Vištos walmora \\\\\.../////

Vištos walmora   \\\\\...///// portretas
Kas buvot apklausti portalo "SPINTER TYRIMAI" ???,spaudžiam ŽALIĄ,kas ne RAUDONĄ.

Čiubaka

Čiubaka portretas
Neįtikėtina, nebet ožio tvarte apklausą darė

O JEIGU APKLAUSTŲ EILINIUSC PILIEČIUS...

O JEIGU APKLAUSTŲ EILINIUSC PILIEČIUS... portretas
Tuos, vadinamus "krikščionius demokratus" apeitų ne tik valstiečiai žalieji, bet ir kitos partijos. Neabejoju, kad apklausa vyko, pagrinde, konservų sektantų aplinkoje.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Apklausa vyko kgb rusiuose.delfi subinlaižiauja raudonkoncerviams.

Anekduotas

Anekduotas portretas
Koncervatoriai pirmi... Lukošenkos mokykla

Galerijos

Daugiau straipsnių