Quantcast

Automobilių vaistinėlės: kam nubyrės milijonai?

Grįžti į straipsnį

Pilietis

Pilietis portretas
Jei mes ES tai ir jos istatymai virsesni. O ten apie jokius turniketus net ner pamineta. Ar cia lietuva nori sokt auksciau bambos ir apeit tuos istatymus

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Dėl specialiųjų priemonių, kurias sugeba naudoti tik medicininį išsilavinimą turintys asmenys, turėjimo vaistinėlėse turėtų tarti rimti medikai, o ne politikai.

nemanau

nemanau portretas
kad JAV,bent jau Ilinojaus valstijoje,kur dabar esu,valdžia durnesnė,ir nereikalauja nei vaistinėlių,nei gesintuvų,jei nori ,turėk,nieks nedraudžia.Turėtų būt chaosas,bet nėra,nes esant auto įvykiui per penkias minutes prisistato policija,gaisrinė,medicina,ir tu su savo vaistinėle,nemokėdamas gali tik pabloginti situaciją.

Sas

Sas portretas
Man nesuprantama kodėl tokie nesąmoningi įsakymai nėra atšaukiami naujų ministrų, matyti tarp politikų yra susitarimai kur kas plauna pinigėlius

Hmmm

Hmmm portretas
Dabar žiema šaligatviai slidus nes kažkas nepabarstė druskos einant galima ir paslysti nugriuti prasikirsti galva tada pasipils tas veninis kraujas bus tikrai galima panaudoti turniketa galunei užspausti Verganas juk irgi pėsčias vaikšto

v

v portretas
avinai ir avys,viskas cia tik del jusu geroves

Purmaliai

Purmaliai portretas
Veryga pastoviai vaikšto žiemą be kepurės ,peršalo savo protinga galva !

Standartas

Standartas  portretas
Idomu ,musu naujos sudeties vaistinele ar atitiks DIN ir ISO standartu ,kurie galioje Europoje.

Milda

Milda portretas
Bijau kraujo. Net ir jei 100 tų turniketų turėčiau, negalėčiau panaudoti nė vieno, nes be sąmonės gulėčiau šalia. Tiek dirbtinį kvėpavimą, tiek kraujavimą iš atskirų organų sustabdyti moka tik medicinos darbuotojai, nes jie to specialiai apmokyti. Kodėl aš, savamokslė, turėčiau imtis gydytojų darbo? O jei ne taip, o jei ne tiksliai tam tikroje vietoje? O paskui per teismus tampytis dėl netinkamai suteiktos pagalbos? Jeigu būčiau Marytė Melnikaitė (įdomu, ar kas dar iš jaunimo žino, kas ji buvo) - esant veniniam kraujavimui uždėčiau tvarstį ir užspausčiau, esant arteriniam - virš pažeistos vietos užversčiau tą kūno dalį ir uždėčiau tvarstį. Čia pirmoji pagalba ir baigtųsi. Bet jei kraujuotų galva - tai ar kaklą reikėtų suveržti ar plaukus viršugalvyje? O jei mano draugai iš Vokietijos paklaustų ministro A. Dulkio. kaip jiems iš geležinkelio stoties patekti į klinikas - ar irgi sulauktų reikiamos pagalbos? Ir juokinga, ir liūdna.

idomu

idomu portretas
Labai idomu kiek Verygai nubyres i kisene uz parasa ant sios jo parasu patvirtintos AFIOROS

Vid

Vid portretas
Gerai parašė kažkada V. Petkevičius Durnių Laivas

Kazys

Kazys portretas
Tech. apžiūrai varysiu automobilį iki balandžio 1-mos, nes iki šios datos turnikėtų dar nereikalaus. Nors aš ir nežinau, kas tai ir su kuo valgomas. Man labiau rūpi automobilio tvarkingas stovis, nei vaistinėlės.

nėra

nėra portretas
Nepirksiu tikrai nes nereikia:) technikinei galima susirast kas paskolins:D

Niu niu :))))

Niu niu  :))))  portretas
keičiasi automobilių registracijos mokesčio dydžiai, praneša „Regitra“. Pokyčiai sieks apie 10 proc. Naujieji tarifai bus atnaujinti ir pradėti taikyti šiandien.

slykstu

slykstu  portretas
Labai teisingai neturinciam patirties uzverzus siuos siulomus zgutus turesime ne viena amputuota koja ar ranka nes ji naudoti reikia tureti ziniu ir patyrimo Nejaugi taisesauga nepasidomes ir leis apsukruoliam PASIMAUDYTI MILIJONUOSE Mano nuomone reikia niekam nepirkti siu rinkiniu ir visu nubausti bus neimanoma nes teismus uzversime skundais Aiskiai matomas slykstus PASIPINIGAVIMAS

Ups

Ups portretas
Verygai lobistai padėjo apsispręsti,galimai eurais apibrėš, kišenės papilnes, STT būtinai turi tirti ši atvejį,galimai korupcija atsiduoda

Žgutas

Žgutas portretas
AR ne taip ta timpa buvo vadinama tarybiniais metais. Uždėti virš kraujuojančios galūnės. Gerai būtų po apačia pakišti kokią marškinių rankovę, kad neveržtų. Užrašyti, kada uždėta. Nelaikyti ilgiau 2 val., nes audiniai apmirs. Dėl to apmirimo ir visi žgutai buvo pašalinti, nes daugai blogybių negu gerumo. Vėliau visus kraujavimus buvo liepiama stabdyti tik dedant ant žaizdos ,,ką turi po ranka" ir užspaudžiant.

Algimantas

Algimantas portretas
STT galėtų pasidomėti, gal kas iš Verygos aplinkos staigiai praturtėjo? Tokie įstatymai be reikalo nepriimami. Netikiu kad tam ponui staiga mūsų gyvybės parūpo!

Ir NE VIENĄ !!! DU !!!

Ir NE VIENĄ !!!   DU !!! portretas
Kad maža napasirodytų !....

Kokio

Kokio portretas
Rimtumo turi but avarija, kad taip kraujuotum ir po tokio smugio nei tavo, nei kitoj masinoj nebus pakankamai sveiku ir laiko apsiziuret laiku, kad tau ji uzdetu. Tas pats ir su pravaziuojanciom masinom, kas tau ji uzdes laiku kai viska reik daryt tuoj pat. Ir po tokio smugio beveik garantuotai dar prispaustas busi. Reik hidrauliniu zirkliu ir metalo plestuvu i vaistinele dar. Kazkas su gerais rysiais uzsimane milijonierias tapti, bet as ju sitos aferos nesersiu ir jokiu durniketu nepirksiu.

Lietuvis

Lietuvis portretas
gal cia visai ne medicininis poreikis o galima izvelgti ir komercini poreiki o kas galetu panegti jeigu tokios kainos tai gal veryga kompensuos sias nesamones kiekvienas mano kad jis protingai sugalvojo draugu pasiulimu

O Skvernelis - LYG NIEKUR NIEKO - skinasi kelią

O Skvernelis - LYG NIEKUR NIEKO - skinasi kelią  portretas
Į valdžios OLIMPĄ , nors ne be jo pritarimo buvo sukurtas ŠITAS PLANAS - CHULIGANAS .... Kritikuoja susiriesdamas valdančiuosius , KAD TIK NIEKAS NEPRISIMINTŲ JO VALDYMO ŠUNYBIŲ !

V,L

V,L portretas
Kažin ar vis tik p. Karbauskas taip ir nesupranta kokiais dydžiais a. veryga mažino jo partijos retingus .O del vaistineliu tai manau visiems viskas labai aišku.......

Aha, keli būs šoferiai

Aha, keli būs šoferiai portretas
Kurie prie avarijos, esant suknežintoje , apvirtusioje mašinoje, su nutraukta galūne sugebės dašliaužti iki bagažinės, issiimti ir užsidėti turniketą kelių min bėgyje po avarijos. Net jei vaistinėlė būtų bordačioke ir tai sunkų būtų.

Būs dar išleistas įsakymas

Būs dar išleistas įsakymas portretas
Kad automobiliu negalės važiuoti vienas asmuo. Nes avarijos metu, patyrus šoką ar praradus sąmonę - jokiu turniketo pats sau neužsidėsi. Tad likęs sąmoningas keleivis uždėtų. Arba atvirkščiai - vairutojas keleiviui.

Tviteriui

Tviteriui portretas
Todėl , kad kasdien nuo ryto iki vakaro privalėjo aiškinti debilams skiepų naudą , todėl , kad reikėjo gaudyti svetimşalius ant sienos ir gintis nuo tariamai minkštaširdžių ir užjaučiančų geradarių , trokštančių susileisti viso svieto perėjūnus....ir t.t..

Audrius

Audrius portretas
Smaugia ir bizniuka darosi ,o visi tyli kaip veršiai skerdžiami. Kažkada teisingai Terliackas apibūdino mus lietuvius.Apmaudu,bet taip yra.

tai

tai portretas
verkrato biznis matosi apetitas auga pagal soroseimininko lygi i kuri bando sie pridurkai lygiuotis ===

galimai

galimai portretas
Koncervatorius remiantiems atstovams galimai

Kaip

Kaip portretas
visada lt daroma viskas per antrą galą,nes valdo galo kraštą su didele šiknos skyle galvoje

Tviteris

Tviteris portretas
Tai kodel konservatoriai per metus nepasinaudojo situacija sudirbt prieš tai buvusius, o galimai dėl to, kad pasinaudoti tais pačiais atkatais

Nuomone

Nuomone portretas
Dar viena vinis i valstieciu karsta.A.V.,dar i Kauno mero kede taikosi? :) Valdantieji turetu atsaukti sita nesamone,o turniketu aferos iniciatoriai atsiprasyti Lietuvos zmoniu.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Pasiteiravau Vokietijos ir Lenkijos vaistinėse dėl turnikietų - jie nustebę, nėra ES tokio reikalavimo, o turniketai skirti TIK greitajai. Internete yra Vokietijos instituto tvirtinančio reikalavimus vaistinėlėms DIN aprašymas.

Sūduvis

Sūduvis portretas
Nauda iš šitos aferos tik godiems verslininkams ir dar godesniems įstatymų priėmėjams kurių atkatais užlipytos ausys ir akys.

senis jonas

senis jonas portretas
butini kursai butinai MOKAMI APMOKYTI naudotis vadovas veryga

Algimantas

Algimantas  portretas
Kad jam tuos daiktus , kas nors uzverstu ir niekad jo daiktas NESTOVETU

VIENAREIKŠMIŠKAI :

VIENAREIKŠMIŠKAI : portretas
AT ŠAUK TI !!!.

Tikrai teisus tdi !

Tikrai teisus tdi ! portretas
Jei mane privers jį nusipirkti ( gal net pasiskolinus pinigų), aš tikrai jį taupysiu SAVIEMS POREIKIAMS.... Deja , bet toks žiaurus gyvenimas.

Idomi STATISTIKA(paršykit ir kiti)

Idomi STATISTIKA(paršykit ir kiti)  portretas
Vairuoju jau 36 metai. Nė karto neteko nė dalyvauti , nė pravažiuojant stebėti KRUVINĄ AVARIJĄ... Štai kokia tikimybė panaudoti tą turniketą.

buvau naivus

buvau naivus portretas
ir veryga toks pats blogis

tdi

tdi portretas
Kai tokia kaina tai niekam net mintis nekils nautoti tos vaistinėlės gulės kruopščiai saugoma automobilija ir tik dėl mentu ir techninės apžiuros

Baba jaga

Baba jaga portretas
Kraujas begs iš galvos tai reiks kakla užveršti

A.

A. portretas
Labai logiška seka: 1. kariuomenė pirko daug turniketų, kurie pasirodė silpni, todėl atsisakė. 2. Turniketai tikriausiai liko firmos sandėliuose. 3. Buvo prstumtas minimas reikalavimas. 4. Visi turniketai bus išpirkti.

Eilinis "SVOLAČIŲ" bajeris

Eilinis "SVOLAČIŲ" bajeris portretas
apiplėšt paprastus žmones. Šleikštu.

Joo

Joo portretas
Eilinė Verygos schema... Kažkas praturtės.

Kazakstane

Kazakstane portretas
uz tai kad suskistintas dujas pabrangino 4 centais visus waldininkus-korupcionierius išvaike ,ir puse šalies sudegino ,o klumpiai mokes uz vaistinele 60 ewru ,ir tiles su8ines surauke , bijos kad watnikais koncerwija neišvadintu...

gaisrininkas

gaisrininkas portretas
gerai butu kad bagazineje veziotu smeli ,kopecias, ir koki 100 litru vandens...

Šlykštu tikrai šlykštu

Šlykštu tikrai šlykštu  portretas
KAS galėjo sugalvoti vargšus žmogelius apkrauti " taršos " mokesčiu ! ? :) Mokestis ne 40 eurų ir KASMET !!! Ir mokestis negelbės , jei ką gyvybės ! Kas iš liberkonservatų gavo atkatą nesijaudinate ? :)

slykstu

slykstu portretas
As niekaip neisivaizduoju kas galejo sugalvoti ir sitaip slyksciai leisti kazkam susikrauti milijonus is eiliniu zmogeliu kisenes As isitikines kad uz sio isakymo pasirasyma Veryga gaus nemaza ATKATA SLYKSTU sveiku mastymu suvokti neimanoma

!

! portretas
Daugelis žmonių bijo kraujo vaizdo,tai su tuo turnikėtu gulės nualpęs šalia nukentėjusio.

Jonas

Jonas portretas
Veryga,kiek nubirs tau kad taip skubejai pasirasyti istatyma?

Todėl

Todėl  portretas
Kiek padegėlių turėjo daviklius ? Aš kaip tik skaičiau , kad daviklis išgelbėjo žmones nuo mirties , nes jie išgirdo !!! Daviklis gelbsti gyvybę , o ne nuo gaisro .

simas

simas portretas
ant vienos vietos uzsidek ta turniketa gaidy

KODĖL

KODĖL  portretas
primenu, kad buvo reikalauta namuose įsirengti gaisro daviklius, o kas iš to namai, butai dega, žmonės nukenčia. DAVIKLIAI - napasitvirtino

Mokate naudotis internetu

Mokate naudotis internetu  portretas
Komentarus rašote , vadinasi galite rasti info Kaip naudotis turniketu :) Investuokime patys į savo gyvybes . Niekam mes nerūpime ir dar leidžiamės kiršinami .

Svečias

Svečias portretas
Būtų užtekę rekomenduoti į vaistinėlę įsimesti skarelę, pagaliuką ar seną diržą

Tai kada vergai

Tai kada vergai portretas
Baigs bambėti internete ir imsis tikrų darbų prieš vagių ir žulikų valdžią?

Na tai

Na tai portretas
Vaistinele + kursai. Nes kam tau žgutas kurio nemoki nauduotis.

pranys

pranys portretas
Turetu pasirikrinti sveikata ir naudoti vaistus atminciai gerinti,nes protelis ir atmintis greta.Ruoskites ,tuojau suorganizuos kursus ,o kainete bus ne turniketo.Ka dar koks sergantis sugalvos ?

Taip , aha

Taip , aha  portretas
na ne visi viską pamiršta . Yra ir tų , kurie moka teikti ir sau ir kitiems pagalbą . Pagaliau yra pagalbos telefonas kuris suteiks info . Manau geriau TURĖTI pagalbos priemonę , nei jos neturėti ir gal būt , dėl to žmogus gali mirti . Nebūkime defektuoti . Nusipirkai vaistinėlę ir turi ne vienus metus , jei įvykių nėra . Vaistinėlė ne karvę kainuoja , o gali išgelbėti gyvybę . O " taršos " mokestis bus šimtai eurų ir kasmet , nesuprantu nejaučiate skirtumo ? Kodėl leidžiatės liberkonservatų kiršinami ?

w

w portretas
as manau kad Veryga gavo gera atkata, reiktu kreiptis i stt ir susluoti sukciu ir lorumpuotu sutve, o ypsc Veryga ir jo sebra Skverneli

Anonimas

Anonimas portretas
Kodel Lietuvoje ne lietuviškai parašyta ant vaistinėlių??Aš tokios nupirksiu ,nesuprantu kitos kalbos, tik lietuvių ir rusų kalbą moku.

nu koks

nu koks portretas
melagis

Pet giminės

Pet giminės  portretas
Reikia jeskot per giminės. Dukros vyras turi brolis o brolis turi sunu kuris turi firma. Is baltarusijos atveziau rusiška raudina guma. Anksčiau rusu vaistinėlėi buvo raudona guma

Aha nu jo

Aha nu jo portretas
Turniketai visu pirma skirti butent arteriniam kraujavimui stabdyti. Ar yra daug zmoniu, gebanciu atskirti arterini kraujavima? O stresinese situacijose? Ji reikia moketi taisyklingai uzdeti, kad po to nereiktu galunes amputuot.... ar atsiras daug tokiu gebanciu? Is streso zmogus pamirsta greitosios tel.nr., o cia dar turniketa reikalaus taisyklingai uzdet....

kam atidirba

 kam atidirba  portretas
už " taršos " mokestį liberkonservatos ? Kokiems lobistams ? Tai ne vaistinėlės kaina ....

Jonas

Jonas portretas
Ka cia liginti su kariais? Jie ir ginklu turi, tai ka?

cha cha cha

cha cha cha portretas
net chirurgai neskuba pildyti savo vaistinėlių tais turniketais, nes tikisi, kad atsiras protingas, kuris atšauks.

Rom

Rom portretas
Juk verygai reikejo atidirbti lobistam tai skubino pasirasyti paskutine diena tegyvuoja mafija0

Kam nubyrės milijonai

Kam nubyrės milijonai   portretas
už dujų pabrangimą ? Už elektrą ? Vandenį ? Ir t.t. Už kosmines kasdienių prekių kainas ? Ir dar grąsina , kad brangs . Ir mokėsime kas kart eidami pirkti duonos , bulvių , ar ....Mokėsime kas mėnesį komunalinius .....Štai čia rimtesnis klausimas , tik žurnalistų jis nejaudina ?

...

... portretas
.

Na o kam nubyrės milijonai

Na o kam nubyrės milijonai  portretas
nuo automobilių "taršos " mokesčio ? :) Ten sumelės oho ho . Liberkonservatos jaudinasi dėl vaistinėlės , kuri gali išgelbėti žmogaus gyvybę ? Nebūkime defektuoti .

Anonimas

Anonimas portretas
Taip norėčiau sukišti tas vaistinėles įstatymo autoriams į geras vietas ir užspausti turniketais taip, kad nepraši... ų visus metus.

Hmmm

Hmmm portretas
Blogai yra kai ministru postose sedi tokie kurie nieko nenutuokia apie ta sistema kurioje jie paskirti dirbti, o tik ziuri savu interesu arba giminiu, draugu ir svogeriu visokiu firmeliu.

Sventoji trejybe

Sventoji trejybe portretas
Dziaukites, kad nereikia kol kas automobilyje kabinti faktinio prezidento ikonos, bo jos kainuos zymiai brangiau

MILJONAI NUBYRĖS TAM...

MILJONAI NUBYRĖS TAM... portretas
Kas pateikė seime tą nesąmonę. Ir, be abejo, firmai, kuri komplektuoja tas vaistinėles. Ar čia taip sunku atsekti? Gaila, bet, esu tikras, tuo niekas neužsiiminės.

Mokymams buvo visi metai !!!

Mokymams buvo visi metai !!!  portretas
Kodėl naujai atėjęs ministras Dulkys nepasirūpino ? Todėl , kad pofik ? Liberkonsrrvatų politika " mažinti stacionare lovų skaičių " , uždarinėti ligonines , atstumai didėja , todėl gydytis ir užsidėti turniketą turime mokėti patys :) .

pypenas

pypenas portretas
Pagal statistiką per 30 metų,kiek kartų avarijos metu patys vairuotojai ar eismo dalyviai stabdė kraujavimus (visą tai atlikdavo medikai) o jeigu labai skubu tai skuduro ar diržo ir pagalio pagelba,puikiai susitvarkai.DURNIŲ LAIVAS,TAM KAS SUGALVOJO TOKIĄ NESAMONĘ...........???????????

G

G portretas
Manau valstybės mastu buvo galima ir protingiau 40-50 mln. panaudoti, nei "investuoti" į daiktus, kurie niekada nebus panaudoti. Gerai kad dar defibriliatorių neįpareigojo bagažinėse vežiotis. Juk irgi kartais nutinka. Nors kaip rodo praktika, net oro uostuose jų nepanaudoja, kur ir kamertos viską stebi ir specialistai čia pat. Niekas neveikia. O va turniketas ims ir suveiks. Puiku. Būtų smagu išgirsti kiek kartų per metus jis bus panaudotas.

Cianidas

Cianidas portretas
O gal tą turnikėtą Verygai ant kaklo?Iš kart pasakys kas(galimai)pakišą atnešė,kad žmones nusmaugt būtų galima

Che,che,che...

Che,che,che... portretas
Dabar Dulkys dar dadės žolės parūkymui ir greituosius testus.Che,che.

Na nežinau nežinau

Na nežinau nežinau  portretas
Aš pirkau už 34 ar 36 eurus naują vaistinėlę ne vsistinėje , o med . įrangos parduotuvėje .

S.S.S.

S.S.S. portretas
įsigyti privalės visi, o aplamai vaistinėlę naudoja gal 1 proc. vairuotojų aplamai. Tad čia tik savų "švogerių" rėmimas ir daugiau nieko.

siaip

siaip portretas
Buvo traumatologo geras komentaras, tipo kiek vairuotojų atskirtų arterinį nuo veninio kraujavimo. Ir sake bet kuri kraujavima gerai stabdo tiesiog žaizdą uzspaudziant.

RT

RT portretas
Vel auksiniu sauksteliu pardavejai?

Seimūnai aiškiai nepajus jokių išlaidų , nes

Seimūnai aiškiai nepajus jokių išlaidų , nes portretas
Gi įsigys iš urminės prekybos ir susimokės iš kanceliarinių pinigų , o štai varguoliai - iš savo varganų pensijėlių ir, aišku , brangiausiu taryfu... Tikras GYVULIŲ ŪKIS...

Anonimas

Anonimas portretas
DAR VENAS IDIJOTAS NOREJO SAVE PARODIT TAI VISI IR TAIP ZINOJO KAD PAS JI SU GALVA NEGERAI

Budelis

Budelis portretas
Kur dinges vagonu sastatas su tiekimu? Dar parazitai laisveje?

Nezurnalistas

Nezurnalistas portretas
Kariai ir paramedikai visad turi ir skausmą malšinančių vaistų- morfino. Jei būtų įtraukta, reiktų praktikuotis?

Nu naglas tas Veryga....

Nu naglas tas Veryga.... portretas
Tą turniketą jam ant vienos vietos reikia prisukt už tokį VERSLAVIMĄ. O jei rimtai , tai nejaugi Veryga vienu parašu gali NUKELNĖTI VISĄ LIETUVĄ ?!. ĮSTATYMAS - KLAIDA , KURIĄ REIKIA IŠTAISYTI , o ne paklusti tokiam !!!

R

R  portretas
Geriausiu atveju vieną vaistinėlę per visą darbą nusipirksim ir pasidalinsim , kai eisim TA. Ir gali tas plikis savo galvą tuo turniketu užsispausti :)

Galerijos

Daugiau straipsnių