Quantcast

Edilija-Geltona: „Mes jau seniai išsiskyrėme“

"Mes jau seniai išsiskyrę, tačiau šis faktas tik dabar iškilo į viešumą", – slapyvardžiu Geltona Lietuvoje žinoma dainininkė Edilija Nikartaitė, buvusi Šliauderienė, patvirtino gandus apie skyrybas su vyru.

"Mes skiriamės. Labai gražiai pakalbėjome, apsitarėme. Kaltų nėra, viskas – labai gražiai", – neseniai spaudoje sušmėžavo Edilijos vyro, dabar jau neegzistuojančios roko grupės "Colder" gitaristo Mariaus Šliauderio žodžiai.

Viešumos vengianti Edilija ilgai vengė kalbėti šia tema. Tiesa, šį kartą E.Nikartaitė pripažino: ji su savo vyru jau senokai nebe kartu. Visiškai oficialiai.

M.Šliauderis ir tuomet viena populiariausių šalies dainininkių Geltona susituokė 2006 m. liepą Kaltinėnų bažnyčioje po septynerių metų draugystės. Po metų jiedu susilaukė pirmagimės Lelos.

"Priešų neturiu, konfliktuoti nesirengiu, paskalos manęs nedomina", – mandagiai kalbėjo jau dvejus metus nuomojamame bute Vilniuje gyvenanti buvusi dainininkė.

Ne, Lietuvos sostinėje ji gyvena ne su mylimuoju. "Neturiu vyro, su kuriuo galėčiau gyventi kartu, – patikslino Edilija. – Gyvenu su trejų metu dukrele Lela. Vasarą ir kartais savaitgaliais aplankau Klaipėdą."

Su muzika viskas baigta. Kaip ir su Geltonos slapyvardžiu, kuris liko praeityje. Edilijai Nikartaitei, socialiniame tinklalapyje pasivadinusiai Edilija–Lively, taip ir neprigijo naujasis slapyvardis Iš Stiklo.

Ediliją ėmęsi globoti "Brainwash Records" vadybininkai pradžioje puoselėjo ambicingus dainininkės Iš Stiklo populiarinimo planus, tačiau, kilus tarpusavio vaidams, visa tai tik ir liko kalbomis.

"Galite manęs Iš Stiklo nebevadinti", – jau daug anksčiau prašė E.Nikartaitė. Dabar nuoširdžiai, bet tvirtai ji pareiškė:"Jau seniai baigiau ir nesirengiu atgaivinti muzikinės karjeros. Gyvenu puikiai, neketinu ir nenoriu nei scenos, nei viešumo."



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių