Quantcast

29-erių modelis mirė po riebalų nusiurbimo procedūros: sustojo širdis

Instagramo žvaigždė ir modelis iš Brazilijos Luana Andrade mirė San Paule po riebalų nusiurbimo procedūros. Apie mylimosios mirtį savo puslapyje socialiniame tinkle pranešė jos vaikinas Joao Hadadas.

„Esu prislėgtas ir iš naujo išgyvenu savo didžiausią košmarą. Dalis manęs dingo. Su didžiuliu apgailestavimu ir skausmu širdyje atsisveikinu su savo Luana, savo princese, savo gražuole... Dvejus metus buvau šalia tavęs ir neturiu žodžių išreikšti, koks buvau laimingas... (...) Mylėsiu tave visada, nuo dabar iki amžinybės!“ – prieš dvi dienas instagrame rašė jis.

Instagramo nuotr. 

Kaip teigiama užsienio žiniasklaidoje, praėjus dviem valandoms po to, kai buvo pradėta standartinė riebalų nusiurbimo nuo L. Andrade kelio procedūra, jauna moteris patyrė plaučių emboliją ir mirė sustojus širdžiai. Procedūrą atliko L. Andrade šeimos pasamdytas privatus gydytojas ir anesteziologas.

„Operacija buvo nutraukta, pacientei buvo atlikti tyrimai, kurie parodė, jog buvo didžiulė trombozė. Ji buvo perkelta į intensyviosios terapijos skyrių, kur jai buvo skirtas medikamentinis ir hemodinaminis gydymas“, – teigė ligoninė.

Dar visai neseniai Luana socialiniuose tinkluose pasidalijo nuotrauka iš sporto salės, kurioje ji pozavo sėdėdama ant grindų.

„Savo mėgstamiausioje vietoje“, – vos prieš tris dienas rašė ji instagrame prie nuotraukos.

Instagaramo nuotr. 

Garsus futbolininkas Neymaras ir brazilų banglentininkas Gabrielis Medina jau pareiškė užuojautą dėl mirties. Pastarasis kritikavo operaciją, per kurią žuvo jo draugė Andrade. Profesionalus banglentininkas kaltino socialinius tinklus ir žiniasklaidą, kur nuolat rodomas turinys apie moteris, siekiančias tobulinti savo kūną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>>>Aš manau \\\\\.../////

>>>Aš manau  \\\\\...///// portretas
>O aš manau,jei ji būtų turėjus smegenų,subinės nesiurbtų.

Aš manau

Aš manau  portretas
geriau būtų nusiurbusi savo smegenis, tai gal dar buvusi gyva

Nieko tokio

Nieko tokio portretas
Viena kvaila asmenybe bus mažiau.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių