Quantcast

Pribloškė pirkėjo nevalyvumas: nusispjovė ant parduotuvės grindų

Vaikščiodama prekybos centre klaipėdietė pastebėjo, kaip vienas vyras tiesiog nusispjovė ant grindų. Pasirodo, toks nepagarbus veiksmas viešoje vietoje gali būti traktuojamas kaip viešosios tvarkos pažeidimas.

Prekybos centro lankytoją papiktino solidaus amžiaus vyras, staiga nusispjovęs ant parduotuvės grindų šalia šukšliadėžės ir nuėjęs tarsi nieko neįvyko.

„Niekur nėra mandagu spjaudytis, juolab viešoje vietoje – parduotuvėje – ir toks nekultūringas elgesys visiškai nepriimtinas“, – piktinosi moteris.

Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Marius Poimanskis patikino, kad toks elgesys gali būti traktuojamas kaip viešosios tvarkos pažeidimas, ir apie šį asmenį visų pirma reikėtų informuoti pareigūnus.

Įvertis: M. Poimanskis perspėjo, kad spjaudytis viešoje vietoje negalima, o tuo labiau parduotuvėje, nes tai – chuliganizmas. Vytauto Liaudanskio nuotr.

„Kai žmonės spjaudo, šlapinasi ar net laksto nuogi viešose vietose, tokius klausimus dažniausiai sprendžia policija, bet tai taip pat yra ir viešosios tvarkos pažeidimas, kadangi spjaudytis viešoje vietoje negalima, o tuo labiau parduotuvėje, tai – chuliganizmas“, – aiškino M. Poimanskis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

t

t portretas
25-oj vidurinej klasej mokesi toks debilas Laurynas Ivan. pastoviai issitraukdavo nosine ir pusdavo savo snarglius , kad net klase visa griaudedavo, ir taip darydavo nuolat, demesio trukumas buvo debilui tai delto taip elgesi slykstyne.

mačiau

mačiau portretas
vienas seimūnas labai mėgo savo snarglį paslapčia valytis, besėdint ant seimo palangės...

u

u portretas
Siandien maximoj persene tevai boba su zilu diedu savo velyva gimdini vaika kokiu 4-5 m amziaus pastate i vezimeli, bet vaikas ne invalidas juk gali paeiti bl , kodel tie nevalyvi tevai kisa benkartus i vezima, o apsauga neateina perspet uz tai, juos reikia ciupt ir baust kaip vagis , kuom jie geresni.
VISI KOMENTARAI 69

Galerijos

Daugiau straipsnių