Quantcast

J.Kazlausko treniruojami graikai pažemino Kanados rinktinę

Lietuvio Jono Kazlausko vadovaujama Graikijos rinktinė draugiškose rungtynėse net 123:49 (27:6, 31:14, 26:12, 39:17) sutriuškino Kanados krepšininkus.

Tokia triuškinančia pergale graikai pradėjo Akropolio turnyrą. Pergalė net 79 taškų skirtumu J.Kazlauskui buvo labai netikėta, mat prieš tai kanadiečiai draugiškose rungtynėse pasirodė gana stipriai – dusyk nugalėta Prancūzijos rinktinė.

Graikijos rinktinės strategas nebuvo linkęs pūstis ir kanadiečių sutriuškinimą siejo su tuo, jog graikų varžovai į Atėnus atvyko po ilgos ir sunkios kelionės. „Buvome pasirengę sudėtingoms rungtynėms. Bet po ilgos kelionės ir prisitaikymo prie laiko skirtumo mūsų priešininkams buvo sudėtinga“, - spaudos konferencijoje kalbėjo J.Kazlauskas.

Treneris džiaugėsi puikia savo komandos gynyba ir tuo, jog graikai neatsipalaidavo net pirmaudami milžiniška persvara.

Tiesa, graikų džiaugsmą apkartino ir liūdna žinia. Vienas komandos lyderių, įspūdingų fizinių duomenų Sofoklis Schortsanitis, mačo metu patyrė rankos traumą. Kol kas nežinoma, kiek rimtai susižeidė graikų milžinas.

Kanadiečių treneris Leo Rautinsas pralaimėjimą 79 taškų skirtumu taip pat priskyrė prie nuovargio ir ilgos kelionės nuopelnų. „Turime tai pamiršti ir ruoštis mačui su Serbija“, - sakė kanadiečių strategas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių