Quantcast

Po šventinės nakties gaivinosi lediniu vandeniu

Šeštadienio vidurdienį Lampėdžių paplūdimyje susirinko apie pusšimtis energingų žmonių, besimėgaujančių sveikuolišku gyvenimo būdu.

 

„Mūsų kūnas turi galybę neišnaudotų rezervų. Šaltis padeda išlaisvinti dalį tokių rezervų ir suteikia energijos, kuri prailgina gyvenimą“, – tikino maudynes lediniame vandenyje surengęs kaunietis Andžejus Michmelis.

Grūdintis jis pradėjo prieš 9 metus ir nesiliauja iki šiol. Stebėtinai jaunatviškai atrodantis penkiasdešimtmetis yra įsitikinęs, jog grūdinsis visą gyvenimą.

„Devynerius metus nevalgau mėsos, makaronų, cepelinų, negeriu alkoholio ir nerūkau“, – pabrėžė sveikuolis.

Šeštadienio maudynės Lampėdžiuose prasidėjo energingu apšilimu. Besimankštinantiems bendraminčiams A. Michmelis priminė, jog būtina įkaisti iki lengvą prakaitavimą sukeliančios temperatūros, o tada jau galima dėti niurką.

Susirinkusių pasimaudyti laukė pakrantės lede iškirsta maždaug 10 metrų ilgio ir kelių metrų pločio eketė. Visi iš karto į ją netilpo, todėl  lyjant lietui brido į vandenį nedidelėmis grupėmis.

„Dievas mūsų truputį pagailėjo, davė pliusą“, – susirinkusiųjų pasiryžimą pasiturkšti eketėje skatino sveikuolis A.Michmelis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vakarė

Vakarė portretas
Kiekvienas iš proto kraustosi savaip:) Tie "ruonys" net minimaliai nežino profesoriaus B. Dainio išmintį apie šios procedūros pasekmes:) Pradžioje inkstukai :))) Maudykitės:) O tas p. Andžeika maniau , kad jau 20m. pensijoje:)

V,L

V,L portretas
Neatrodo kad tokios maudynes p. Anžejui butu prailgine jaunyste.......

Kepenis \\\\\.../////

Kepenis  \\\\\...///// portretas
Smogs per kepenis.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių