Quantcast

Lietuvos savivaldybių kontrolieriai atšventė asociacijos jubiliejų

  • Teksto dydis:

Gruodžio 7 d. draugėn susibūrę Lietuvos savivaldybių kontrolieriai atšventė savo asociacijos jubiliejų. Dieną pradėję konferencijoje, pasisėmę žinių ir pasidaliję gerosiomis patirtimis, švęsti specialistai rinkosi į Raudondvario dvarą.

„25-eri metai – graži sukaktis. Per ketvirtį amžiaus sukaupėte daug patirties, kuri padeda sėkmingai organizuoti savivaldybių veiklą. Kaip jūsų šūkyje parašyta – veikiate nepriklausomai, teisėtai, efektyviai, ekonomiškai ir rezultatyviai. Tai šventi žodžiai. Jūsų darbas, siekiant užtikrinti tvarią viešųjų finansų panaudojimo politiką, stiprinant savivaldos finansinių išteklių ir turto naudojimo kontrolę, man, kaip vadovui, ir kitoms savivaldos įstaigoms, yra labai svarbus ir padedantis kasdienėje veikloje“, – sveikindamas savivaldybių kontrolierius kalbėjo Kauno rajono meras Valerijus Makūnas. Jis įteikė sveikinimą Lietuvos savivaldybių kontrolierių asociacijos prezidentui Gintarui Radavičiui, o už nuoširdų darbą Kauno rajone padėkos raštu apdovanojo savivaldybės kontrolierę Rimą Zieniuvienę.

Savivaldybių kontrolierių asociacija – Lietuvos savivaldybių kontrolierius vienijanti organizacija. Ji yra savarankiška ir savanoriška, nesiekianti pelno visuomeninė organizacija, sprendžianti savivaldybių kontrolierių (savivaldybių kontrolės ir audito tarnybų) bendrąsias problemas, koordinuojanti narių pagrindines funkcijas ir uždavinius, atstovaujanti narių bendriesiems interesams. Asociacijai šiuo metu priklauso 59 nariai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių