Quantcast

Galimybė tapti „CREATurE Live Art“ dalimi

  • Teksto dydis:

Tarptautinis performanso ir gyvo meno festivalis "CREATurE Live Art", šiemet vyksiantis jau penktą kartą, buria komandą.

Rugsėjo 16–18 d. POST galerija Kaune prigužės tarptautinėje performanso meno scenoje pripažintų menininkų iš Jungtinės Karalystės, Šiaurės Airijos, Suomijos, Švedijos, Kanados, Prancūzijos, Estijos, Austrijos ir JAV.

Kasmet "CREATurE" įgyvendinti renkama savanorių komanda, kuri padeda užtikrinti sklandžią festivalio eigą ir šaunią nuotaiką.

"Jeigu tu esi aktyvi(-us), atsakinga(-as), darbšti(-us), smalsi(-us), draugiška(-as), domiesi performanso menu, ieškai naujų patirčių ir įdomių pažinčių, nori šiemet prisijungti prie draugiškos "CREATurE" savanorių komandos, atsiųsk motyvacinį laišką info@creatureliveart.lt. Temos laukelyje įrašyk "savanoris", – kviečia festivalio organizatoriai.

Savanoriai reikalingi daugybėje sričių: prižiūrėti erdves – pasirūpinti jų tvarka ir švara; ruošti užkandžius ir gėrimus, palaikyti tvarką virtuvėje. Savanoriams bus patikėtas apsipirkimas, daiktų pristatymas iš vienos vietos į kitą, menininkai – reikės juos sutikti, palydėti ir teikti kitokią visokeriopą pagalbą (anglų kalba būtina). Savanorių prireiks ir performansams – produkcijos ir techninė pagalba (anglų kalba būtina), sutikti publiką, suteikti jai informaciją, nukreipti srautą.

"Sėkmingai savanorystę įveikusių savanorių lauks uždarymo vakarėlis, padėkos raštai ir rekomendacijos", – žada "CREATurE" komanda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

idėja

idėja portretas
užstrigo rūšiuojant konteinerių turinį ....... mirtinai prireikė savanorių

Užpelkis

Užpelkis portretas
O kam tos nuogos kiaulės iš Suomijos nuotrauka įdėta ? Buvau pernai tame "festivalyje". Pavėpusių nesubrendelių susiėjimas. Ir toks "menas" specialiai propaguojamas iš Soroso ir pnš. fondų tikslu dezorentuoti jaunus žmones. Pasižymėjusiems "menininkams" suteikiamos "rekomendacijos" ir jie vyksta į užsienį. Taip ir sukasi tas mėšluotas ratelis. Bet meno ten nėra. Ir bevei visi numeriai susiję su išsirengimu. 1990 m. tas miniai darė įspūdį, bet šiandien ? Primityvu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių