Quantcast

E. Dragūnas po grandiozinio SEL šou: stadionas grąžintas sutvarkytas, sienos nuplautos

Šeštadienį įvykęs didžiausias visų laikų SEL koncertas nepaliko abejingų nei tų, kurie jame dalyvavo, nei tų, kurie ten nebuvo. Socialinius tinklus užliejo filmuotos ir fotografuotos akimirkos, kurios, neabejotinai, paklius ne tik į 30 tūkstančių susirinkusių gerbėjų atmintį, bet ir į Lietuvos šou verslo istoriją. Egidijaus Dragūno teigimu, tokio masto renginys praėjo taip, kaip ir buvo suplanuota, o komanda dirbo it tikslus šveicariškas laikrodis.

„Noriu pasakyti didžiulį AČIŪ ne tik atėjusiems ir patikėjusiems mano idėja, bet ir didžiulei komandai, be kurios toks šou nebūtų įvykęs. Dėkoju visiems, kurie prisidėjo, dėkoju visiems, kurie padarė tai, kas daugeliui atrodė neįmanoma. Nuveiktas išties milžiniškas darbas“, – sakė Selas.

Jo teigimu, kaip ir buvo sutarta prieš pasirašant sutartis, stadionas jau grąžintas savininkams toks, koks ir buvo – su nepažeista žole, putomis nuplautomis sienomis.

„Jautėme didžiulę atsakomybę, nes tai nacionalinis stadionas, viskas nauja, švaru, gražu, todėl po šou viską sutvarkėme, nuėmėme dangą, putomis nuplovėme sienas ir šiandien jis jau grąžintas toks, lyg ten nieko nebūtų vykę“, – sakė E. Dragūnas.

Dainininkas teigia, jog tikisi, kad Kauno Dariaus ir Girėno stadione įvykęs SEL šou bus tramplinas ateičiai, įrodymas, jog ta erdvė puikiai tinka ne tik sportui, bet ir pramoginiams renginiams.

„Labiau atsisukime į gėrį, meną, sportą, tam turime puikių erdvių, tereikia fantazijos“, – teigė E. Dragūnas.

Tiesa, tai buvo vienintelis SEL koncertas šiais metais Lietuvoje, tačiau E. Dragūnas dar ketina surengti grupės pasirodymus užsienio lietuviams Čikagoje, Niujorke, Osle, Dubline bei Londone.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kauniete

Kauniete portretas
Super Dekui Gyvuok SELAI Tik tu vienas Lietuvoje sugebi surengti puiku sou Tie pykcio pervertais veidais pigaus proto korifeja i pyla savo turini ne veltui uz alga

Vilūnė

Vilūnė portretas
Tai bjaurių komentatorių yra- kodėl reikia pavydėti ir taip šlykščiai komentuoti tiems,kurie nesugeba,nemoka patys to parodyti ir padaryti.Valio Kaunui ir sumanytojams!

K.s.ui

K.s.ui portretas
Laikas apsilankyt pas psichiatrą.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių