Quantcast

Parazitai: motina laimėjo bylą dėl dviejų sūnų – 40 ir 42 metų – iškeldinimo

  • Teksto dydis:

Moteris buvo priversta imtis drastiškų veiksmų, kai jos du sūnūs, kuriems per 40 metų, atsisakė išsikraustyti iš jos namų, skelbia „The Guardian“.

75-erių moteris iš Pavijos (Italija) pavargo nuo 40 ir 42 metų sūnų išlaikymo. Abu vyrai turėjo darbus, todėl motina keletą kartų bandė įtikinti juos išsikraustyti.

Pasak „People“, moteris, kuri teismo dokumentuose sūnus apibūdino kaip parazitus, tvirtino, kad vyrai gyvena šeimos bute, neprisidėdami finansiškai.

Teisėja Simona Caterbi, užjausdama moterį, įsakė juos iškeldinti, rašo „The Guardian“.

S. Caterbi teigė, kad motinos prievolė išlaikyti savo vaikus jau nebepateisinama, kai jos vaikams per 40 metų.

Vyrai turi išsikraustyti iki gruodžio 18 dienos.

Nors Italijoje kelioms kartoms gyventi po vienu stogu nėra neįprasta, pastaraisiais metais jaunų suaugusiųjų, ilgiau pasiliekančių šeimos namuose, skaičius išaugo. Daugiausia dėl nepalankių ekonominių sąlygų ir sunkumų ieškant darbo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

man nesuprantama

man nesuprantama portretas
Man tai keista, kaip mūsiškės pensininkės iš rajono gyvena vienos 3-jų kambarių butuose ir verkšlena, kad per brangu išlaikyti butą. Tai vietoj to išnuomotų studentams tuos du kambarius ir buto išlaikymas nekainuotų, plius dar uždirbtų. Analogiškai ir šioje situacijoje: netikiu, kad nemoka už paslaugas ir nesiperka sau maisto du suaugę ir DIRBANTYS vyrai. Gal kažko nepasako iki galo. Ir spėju, kad namas turi tikrai daugiau, nei 3 kambarius, bet gal kokius 7 kambarius. Italijoje namai yra dideli. Todėl man keisti tie laiptinių bobučių dominavimai laiptinėje: visoje laiptinėje pagrindinis asmuo tai pensininkė bobutė, o visi kiti - neva lodoriai, nes drista gyventi pas ją laiptinėje :D

taip

taip portretas
gamtoje tai vyksta, užaugintus sveikus individus gyvūnai visada išveja iš bandos. Eikite, ieškokite laisvos žemės, kurkite savas bandas...Visiems jaunikliams ateina laikas palikti tėvų lizdus.

Rasa

Rasa portretas
Parazitavimui gana.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių