Quantcast

Mados tendencijos karantino metu: natūralumo puoselėjimas, dėmesys akims ir savęs paieškos

  • Teksto dydis:

Pandeminė situacija ir karantino sąlygos gerokai pakoregavo mados industriją ir vartotojų santykį su madingomis tendencijomis. Kam moterys teikia prioritetus karantino metu? Juos išskiria stilistė Olga Wiseman.

1. Natūralumo puoselėjimas

Pagrindinis dėmesys – prigimtiniam moters grožiui. Kiek jam dabar skirsime laiko – tokiais rezultatais džiaugsimės pavasarį. Taigi, sportas, sveika mityba, kasdienė savo kūno priežiūra – tai, ką galime ir turime sau suteikti.

2. Grožio ritualai namuose

Įvairūs grožio ritualai namuose – viena ryškiausių dabartinių tendencijų, kai moteris pati susikuria grožio saloną, taip rūpindamasi ne tik savo grožiu, bet ir vidine būsena. Jei moteris pasitiki savimi, atsiranda šypsena, o visi aplinkui jaučiasi laimingesni.

3. Atrasti save

Anksčiau viešumoje moteris turėjo būti nuolat būti pasitempusi: idealiai susišukavusi, pasidažiusi, pasipuošusi, lyg nužengusi nuo viršelio. Dabar, daug laiko leidžiant namuose, nereikia pulti į kitą kraštutinumą.  Verta susikurti ryto, dienos, vakaro įvaizdžius, kurie padėtų gerai jaustis. Puoštis namuose tapo madinga!

Olga Wiseman: pagrindinis dėmesys – prigimtiniam moters grožiui. Kiek jam dabar skirsime laiko – tokiais rezultatais džiaugsimės pavasarį. G. Užtupytės nuotr.

4. Septintojo dešimtmečio įvaizdis

Jaukūs kino vakarai namuose padiktavo dar vieną žavią žiemos tendenciją. Septintojo dešimtmečio įvaizdis su aktore Brigitte Bardot priešakyje – įkvepiantis grožio pasaulio kvietimas. Natūralios garbanos, kuodai su kirpčiukais, gilūs sklastymai, šlapių plaukų efektas – tai, ką galime išmėginti kurdamos savo vaidmenis šią žiemą.

5. Dėmesys akims

Kaukių dėvėjimas visą dėmesį nukreipė į akis. Taigi paryškintos įvairių spalvų kontūriniais pieštukais akys – ryški žiemos tendencija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Med.

Med. portretas
Man šlikščios tos kurios pripumuopom lūpom,veidais azijietiškais,papais silikoniniais ir subinem silikono pilnom.Baisus vaizdelis ir ar zino ,kad visose minėtose vietose bus odos perteklius ,kas tada.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių