Quantcast

Vilkiškių dvaro sodyboje – gaisras: pastatas degė atvira liepsna

  • Teksto dydis:

Trečiadienio rytą pranešta apie Šalčininkų rajone degantį pastatą. Paaiškėjo, kad užsidegė Vilkiškių dvaro sodybos pastatas.

Bendrojo pagalbos centro duomenimis, 9.55 val. skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilkiškių kaime, Parko gatvėje, atvira liepsna dega pastatas.

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Kaip Eltai sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) atstovė Edita Zdanevičienė, paaiškėjo, kad užsidegė dalis Vilkiškių dvaro sodybos medinio pastato. Anot jos, tai yra trijų aukštų pastatas, o liepsnos yra apėmusios palėpę ir stogą.

„Gaisro gesinimui pasitelktos gausios ugniagesių pajėgos. Gaisrą gesina ugniagesiai, atvykę 7 automobilinėmis cisternomis, taip pat pasitelktos automobilinės kopėčios, taip pat pasitelktas vandens transportavimo automobilis“, – apie gaisro gesinimą pasakojo E. Zdanevičienė.

Anot PAGD atstovės, pastate, kuriame kilo gaisras, buvo du žmonės, kurie spėjo išeiti iš patalpų, nenukentėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
keistai atrodo kai dvaras buvo kurenamas malkomis ir stogas buvo degus jis kažkodėl nedegė o kai prilenda euroremontas dega.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių