Quantcast

Kontrabandininkai neteko 21 tūkst. eurų ir 8 tūkst. pakelių cigarečių

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities policija iš cigarečių kontrabanda besiverčiančių asmenų paėmė beveik 21 tūkst. eurų grynųjų pinigų bei 8 tūkst. 655 pakelius kontrabandinių cigarečių.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai, turėdami kriminalinės žvalgybos informaciją dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis ir jų kontrabanda, rugpjūčio 27 dienos rytą kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda 49 kilometre sustabdė ir patikrino automobilį „Audi A6“. Mašiną vairavo 29 metų moteris.

Kaip pranešė policija, automobilio bagažinėje pareigūnai rado kartonines dėžes su cigaretėmis, iš viso viso – 3 tūkst. 500 pakelių, pažymėtų Baltarusijos banderolėmis. Automobilis ir jo vairuotoja buvo sulaikyti.

Tęsdami operaciją, Vilniaus rajone, Kalvelių seniūnijoje, Šumsko miestelyje pareigūnai sulaikė dar tris 1981 metais, 1983 metais ir 1985 metais gimusius asmenis, susijusius su neteisėtu disponavimu akcizais apmokestinamomis prekėmis ir jų kontrabanda.

Jų gyvenamosiose vietose atliktos kratos – rasta ir paimta 20 tūkst. 910 eurų stambiomis kupiūromis, o automobilyje „Audi S6 Avant“, kuriuo naudojasi vienas sulaikytų asmenų, rasta ir paimta 5 tūkst. 155 pakelių cigarečių su Baltarusijos banderolėmis, radijo ryšio stotys.

Sulaikyti keturi asmenys ir dvi transporto priemonės.


Šiame straipsnyje: kontrabandacigaretėspolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių