Quantcast

Aptvertoje stovėjimo aikštelėje Vilniuje naktį degė automobiliai

  • Teksto dydis:

Naktį į penktadienį Vilniuje, automobilių stovėjimo aikštelėje, kilo gaisras. Kaip praneša Policijos departamentas, sudegė arba apdegė penki automobiliai.

Gaisras aptvertoje automobilių stovėjimo aikštelėje sostinės Sietyno gatvėje įvyko naktį iš ketvirtadienio į penktadienį, apie 3.40 val. Bendras gaisro nuostolis siekia 84,5 tūkst eurų.

Pranešama, kad buvo padegtas 2007 metais pagamintas automobilis „Lexus RX400h“. Žala dėl sudegusio automobilio siekia 8,5 tūkst. eurų. Taip pat padegtas ir šalia stovėjęs 2021 metais pagamintas „BMW 530E“ automobilis. Nuostolis – 45 tūkst. eurų.

Nuo degančių automobilių užsidegė ir apdegė šalia stovėjęs 4 tūkst. vertės „BMW“, taip pat šiais metais pagamintas automobilis „BMW 535I“, dėl kurios nustatytas 17 tūkst. eurų nuostolis, bei 10 tūkst. eurų vertės „BMW 735“, pagamintas 2002 metais.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jei mokamas parkingas buvo

 jei mokamas parkingas buvo  portretas
tai problemos nematau...aiksteles savininkus i teisma ir kompensacija prisiteist uz palikto pasaugojimui turto sunaikinima.... a vo jei buvo nemokamas tai tada jau as pats parkingo seimininkuj uz uztersta aplinka susimokesiu...

O elektrovazelio

O elektrovazelio  portretas
tarp degusiuju nebuvo? Beje,kam idomu,sios dienos delfio pilietyje,puikus rasinelis apie elektromerso eksploatacijos "privalumus ir piguma". Rekomenduoju,skia!

Tai

Tai portretas
"NATO sketis" neapsaugo nuo rusisku dronu!?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių