Quantcast

Žvaigždžių pasaulyje

Dairosi naujos žmonos

"Oskaro" laureato Seano Penno ir jo žmonos Robin santuokai jau trečią kartą iškilo skyrybų grėsmė. Šį kartą skyrybų prašymą teismui pateikė Robin. 43 metų aktorė kaip skyrybų priežastį nurodė nesuderinamus skirtumus. Tačiau 49 metų S.Pennas neliūdi, kalbama, kad jis įsimylėjęs rusų aktorę Anastasiją Zavorotniuk ir jau siūlė jai susituokti. Ši atsisakė.

Laukia antro vaiko

41-ų kanadietė dainininkė Celine Dion laukiasi antro vaiko. Pranešama, kad C.Dion ir jos vyras Rene Angelilas, realybės šou "Star Academie", rodomos prancūzų kalba, režisierius yra labai laimingi. Pasak prancūzų kalba leidžiamo dienraščio "Le Journal de Montreal", kuris pirmas pranešė šią naujieną, dainininkė, kad pastotų, kreipėsi į medikus.

Netikėtos piršlybos

Per naujos LNK pokalbių laidos "Valanda su Rūta" filmavimą jos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė sulaukė netikėto pasiūlymo. Įsiplieskus aistroms laidoje apie skyrybas, žinomas aktorius, "Dviračio šou" laidoje Valinsko personažą kuriantis Ramūnas Šimukauskas, pasiūlė Rūtai už jo tekėti. Vyras iš karto Rūtą patikino, kad niekada nebuvo vedęs, rašo portalas klubas.lt.

Paslaptingi planai

Buvusio vidaus reikalų ministro Gintaro Furmanavičiaus ir Gražinos Goriunovienės jau trejus metus trunkanti draugystė, kaip spėja klubas.lt, gali artėti prie vestuvių. Šią vasarą dar neatostogavusi pora tai daryti planuoja rudenį. "Turime planų", – sakė portalui G.Furmanavičius, bet paneigė, kad planuoja tuoktis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių