Quantcast

Kontrolieriai sostinės stotelėse jau išdalino beveik 1 500 butelių vandens

  • Teksto dydis:

Kontrolieriai šiandien keleiviams, laukiantiems autobusų, troleibusų Žaliojo tilto ir Spaudos rūmų stotelėse, išdalino beveik 1500 butelių geriamojo vandens. Sinoptikai praneša, kad rytoj oro temperatūra sieks 30 laipsnių šilumos, todėl šią akciją planuojama tęsti ir rytoj.

„Ne vienas keleivis prieš paimdamas bilietą – prieš tai rodydavo Vilniečio kortelę, sakydami, kad bilietas tikrai aktyvintas. Džiugu, kad keleiviai sąžiningai naudojasi viešuoju transporto, o kontrolieriai gali tokiomis ypatingai karštomis dienomis padėti vilniečiams ir miesto svečiams atsigaivinti „Žalia gira“ padovanotu vandeniu“, - sakė SĮ „Susisiekimo paslaugos“ Kontrolės skyriaus vedėjas Danius Rinkauskas.

Vilniaus autobusuose ir troleibusuose įrengtos įvairios vėdinimo sistemos:  orlaidės, stogo liukai, dirbtinė ventiliacija. Dažniausiai keleivius vežančios transporto priemonės turi kombinuotas sistemas - orlaides ir stogo liukus. Tose transporto priemonėse, kuriose nėra orlaidžių, salonai ventiliuojami per stogo liukus arba ant stogo įrengtų elektrinių ventiliatorių. Nors autobusuose ir troleibusuose yra vėdinama, tačiau, prasidėjus ypatingai karštai vasarai, šių vėdinimo sistemų transporto priemonėse nepakanka.

Tai ne pirmą akcija, kuria kontrolieriai nustebino vilniečius - žiemą šalčiausiu metu keleiviams dalinama karšta arbata. Skaičiuojama, kad žiemą arbata jau buvo pavaišinti daugiau nei 6000 vilniečių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių