Quantcast

J.Ritčik pykdo LTV

„Šeštadienį buvo tragedija. Jeigu ir per finalą bus tokios sąlygos, tada mūsų sumanymas praranda prasmę“, – prisiminusi praėjusio šeštadienio pasirodymą po „Eurovizijos“ atrankinio turo kalbėjo Julija Ritčik.

Dainininkės teigimu, sėkmingai studijoje surengti jų lazerių šou reikia tamsesnio už įprastinį apšvietimo. J.Ritčik skundėsi, kad per jų pasirodymą praėjusį savaitgalį nei apšvietėjai, nei režisieriai neparodė geranoriškumo. „Mums pasakė, kad tai ne solinis mūsų pasirodymas, ir jie šviesų neišjungs, nes to daryti jiems neleidžia generalinis direktorius“, – trumpai situaciją apibūdino dainininkė.

Tačiau nacionalinės atrankos į „Eurovizijos“ konkursą prodiuseris Jonas Vilimas tvirtina, kad tai neturi reikšmės. „Ne atskiras atlikėjas daro šou, o visa komanda. Esmė yra ne vienas pasirodymas, o visas šou“, – kalbėjo jis.
Grupės „4Fun“ vokalistė nusprendė nepasiduoti ir tiesos ieškoti ketina susitikusi su pačiu LTV generaliniu direktoriumi Kęstučiu Petrauskiu.
„Praėjusiais metais iš pradžių irgi neleido išjungti šviesų analogiškai motyvuodami, priekaištavo, kad su tuo skuduru esą viską uždengsime, tačiau pasitaikė supratingesnė pamaina, ji padėjo įgyvendinti mūsų sumanymą“, – muzikantė prisiminė panašius nesklandumus, kurių ne vieniems atlikėjams LTV studijoje teko patirti ir praėjusiais metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių