Quantcast

Ieško nuomininkų legendinei kavinei „Rotonda“ Gedimino kalno papėdėje

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto savivaldybė siekia išnuomoti buvusios ledainės „Rotondos“ pastatą Gedimino kalno papėdėje.

Kaip teigia Vilniaus savivaldybės administracijos direktorius Povilas Poderskis, laukiama išskirtinių idėjų, kaip būtų galima pritaikyti buvusią ledainę prasmingai veiklai.

„Įdomu tai, kad bus itin svarbi kokybė – kultūrinė programa, renginių įvairovė, veikla visą dieną. Būtent tai sudarys net 60 proc. vertinimo dalies, o kaina – tik 40 proc.“, – teigė P. Poderskis.

Laimėtojui bus suteikta teisė keisti pastato vidaus apdailą, atlikti remonto darbus ar įsirengti lauko kavinę, o nuomos sutartis bus sudaroma penkeriems metams, su galimybe pratęsti dar trims.

 

 

Konkurso sąlygose numatytos ir galimos veiklos: kultūros, maitinimo, prekybos, pramogų, meno ir edukacinės. Konkurso dalyviai galės patys nuspręsti, ar tai bus viena, ar kelios veiklos, tačiau tai turi būti išsamiai išdėstyta paraiškoje.

Ilgą laiką nenaudotas 218 kv. metrų ploto statinys šiuo metu jau yra atnaujinamas, jame įrenginėjamos inžinerinės komunikacijos: elektros tinklai. Šie darbai bus baigti rugpjūtį. Iki spalio dar numatyta įvesti dujotiekį bei vandens ir nuotekų tinklą. Po inžinerinių tinklų atnaujinimo, patalpomis bus galima naudotis ir šaltuoju metų laiku.

Konkurse gali dalyvauti tiek juridiniai, tiek fiziniai asmenys, paraiškų laukiama iki rugpjūčio 14 dienos.


Šiame straipsnyje: Rotondakavinėnuomininkai

NAUJAUSI KOMENTARAI

wilno

wilno portretas
wc irengt gerai butu...

w

w portretas
o kas kaunui darbo su ju zabiegalkom
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių