Quantcast

Vilniuje nusileido su V. Putinu siejamo oligarcho lėktuvas

Grįžti į straipsnį

ane?

ane? portretas
Kaip? Kaip tai galėjo atsitikti? kas jį įleido? Tučtuojaus rasti kaltus ir nubausti\. Marijos žemę teršia Putino pakalikai? Skandalas.

Kęstas

Kęstas portretas
Yra ir įdomesnių naujienų, negu JK registruotas lėktuvas.

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl socdemams ir konservatoriams gera gyventi Lietuvoje? Nes jie moka susikurti privilegijas ir jomis naudotis beveik trisdešimt Nepriklausomybės metų. "Pavyzdžiui, privilegijas politikams Vilniaus miesto klinikinės ligoninės filiale, buvusioje "spec. ligoninėje" (Antakalnio g. 124). Čia, pasak ligoninės bei Vilniaus vadovų, lankydavosi parlamentarai, signatarai bei kiti politikai, daugiausia – socialdemokratai ir konservatoriai. Čia šiems vadinamiesiems VIP pacientams buvo atskiras įėjimas, atskiras aptarnavimas. Privilegijuoti asmenys, įtraukti į atskirą kartoteką, į gydymo įstaigą galėdavo patekti ne per paradinį įėjimą, o per pilotus aptarnaujantį Aviacijos centrą. Šio centro medikai be eilės ir aptarnaudavo lietuvišką nomenklatūrą, už gydymą ir paslaugas sumokėdavo ligonių kasos." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Kęstas

Kęstas portretas
Buvo. Tai pagrindinė naujiena Lietuvoje jau trisdešimt metų. Lėktuvai skraido, o mes apie tai rašom. Niekas kitas mums neįdomu.

...

... portretas
Ir vėl rusų lėktuvui soliarka pasibaigė?.. o NATO lėktuvai ar buvo pakelti?

Anonimas

Anonimas portretas
kodel istrinete straipsni,parsidaveliai,sukciai ,

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl mes negalim pragyventi vieną dieną, nepaerzinę rusus? Nes mūsų gyvenimas sutampa su rusų, visame, kas žmogui svarbiausia, kas nulemia, kaip ilgai mes gyvename. Jie mus erzina, nes mes į juos tokie panašūs. Grafike rodoma laukiama gyvenimo trukmė metais, gimus 2016-taisiais, Rusija - apačioje sąrašo, Lietuva - virš Rusijos. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Pranas

Pranas portretas
Gal ir Prigozinui priklause bet su kitomis pavardemis kaip tie kurie nuvyko i Solsberi...... nu ir ka padarisit ????

.....

..... portretas
Ačiu Diėvui.

tai

tai portretas
taip nato saugo runkelini /elita/ juk su tokia privacia /demokratija/ niekas nesukontroliuos kas ka veza o paprasciausiai bus paleistas lektuvas su sprogmeni/m ir valdomas elektronika tai apie kokia apsauga kalba jei nera jokios konroles ir sienu apsaugos......

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip gerai kad nusileido.Aciu dievui.

Galerijos

Daugiau straipsnių