Quantcast

Sunkumai privertė gudrauti?

Antrasis miesto dienraštis galbūt susidūrė su sunkumais – nelengvi laikai verčia laužyti galvą, kaip išsisukti iš sudėtingos ekonominės padėties.

Prenumeratos akcijos pabaigos sulaukęs laikraštis sumažino kai kurių priedų apimtį. Taigi prenumeratoriai užsisakė kiek kitokį leidinį, nei tikėjosi.

Neoficialių šaltinių teigimu, antrąjį dienraštį leidžianti bendrovė išgyvena nelengvas dienas. Mat ne taip seniai buvo ieškoma išeities mėginant sumažinti išlaidas, kurios buvo didesnės už pajamas. Taigi tikėtina, kad įmonei trūksta pinigų susimokėti mokesčius valstybei ir "Sodrai". Kai kurie buvę darbuotojai liudija, jog esą interneto portale buvo verčiami rašyti komentarus šalia straipsnių už 100 ar 200 litų užmokestį per mėnesį.

Taip pat teigiama, kad dalis honorarų galėjo būti mokama ne tik pervedant pinigus į asmenines banko sąskaitas, bet ir banknotais, neva sudėtais į vokelius.

Tačiau šią kol kas pirminę informaciją pirmiausia turėtų patikrinti Klaipėdos apskrities valstybinė mokesčių inspekcija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių