Quantcast

Kas į Lietuvą labiausiai vilioja ukrainiečius?

Grįžti į straipsnį

Ku.. vas

Ku.. vas portretas
viarslininkus rek statyt prie sienos. Kitep nieko nebus

K.

K. portretas
Diskriminacija: lietuviui galima mokėti minimumą o į jo vietą priimtam imigrantui "užsieniečių atlyginimas negali būti mažesnis už paskutinį skelbtą metinį vidutinį mėnesinį darbo užmokestį."

tam lietuvis .....

tam lietuvis   ..... portretas
niekas gnyda tu nevaziuotu y ta kaciu sumyzta anglija, dirbt jei lietuvoj konservatdegeneratai nebutu sunaikine darbo vietas ,tai viena --antra reikia ne xoxolu banderas vezt y lietuva ,juos ydarbint ir moket ta minimuma kury gauna lietuviai ,nes jiems susiburus ir issinuomavus viena buta -6-8 be seimu ir mokesciu mokejimo , lengviau isgyvent nei ,kad lietuviuj su seima, Cia grybauskines -konservatlyberastines paraziitu gaujos globalistines Soroso kosmopolitines politikos ygyyvendinimas , pakeiciant vietinius lietuvius [jiems sudarius nepakeliamas gyvenimo salygas lietuvoje] y jiems palankius xoxolu banderas....kurie lietuviams pakilus y kova dekl geresniu gyvenimu salygu , automatiskai bus ,,,ydarbinami,,, y baudziamuosius,,,policaju batalionus -kurie kovos pries lietuvos zmones --gins konservatkgbesnyku laisve ir nepriklausomybe....

lietuvis

lietuvis portretas
isvykti i anglija dirbti tai normalu , o kai pas mus kas atvaziuoja tai nepatenkinti ... idomu kas bus toliau

Kęstas

Kęstas portretas
Maxima kontroliuoja kainas visoje Lietuvoje. Kaip? Maxima spaudžia tiekėjus, jei kuri nors tų tiekėjų prekė kur nors Lietuvoje pasirodo pigiau. Grasinama susidoroti su tokiais tiekėjais, nebeperkant jų gaminių į Maximos tinklą. Kadangi Maxima užima 40 procentų Lietuvos rinkos, tai tokie grasinimai turi poveikį, ir Lietuvoje maisto kainos pastoviai yra žymiai didesnės negu Lenkijoje. Štai kaip tai aprašoma konkrečiai: "Ir tai vykdavo nuolat. „Maxima“ nuolat stebėdavo rinką, net ir rajonų parduotuves, ir siųsdavo mums perspėjimus apie netinkamas kainas. Jeigu neskubėdavome reaguoti, tada būdavome baudžiami. Mano informacija, t.y. faktai yra 5 metų senumo. Aš neabejoju, kad tai vyksta ir dabar, kadangi prekybos tinklų antkainiai nesumažėjo." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

kalija

kalija portretas
Tinginiai tie ukrainiečiai nori mažai dirbti,o daug uždirbti ant kitų sprando tiesas įrodinėja.

Manau

Manau portretas
Gera vieta tuščia nebūna. Lietuviai iš Lietuvos, ukrainiečiai į Lietuvą.

kas vilioja xoxolu banderas y lietuva???

kas  vilioja  xoxolu banderas  y  lietuva??? portretas
manau grybauskaite su linkevicium ir variugu verslianyku gaujos .....

Galerijos

Daugiau straipsnių