Quantcast

Finansų ministras žada 9 proc. PVM šildymui tik iki Naujų metų

Grįžti į straipsnį

nuomonė

nuomonė portretas
Dėl tokių sprendimų Lietuva jau yra lyginama net ne su postsovietinėm, o su Afrikos valstybėm pagal pajamų nelygybę. Viešbučiai ir kiti verslai yra socialiai remtini, o štai galą su galu vos suduriantys piliečiai gali mokėti už viską labai brangiai. Tik seimo nariai vargšai, atostogų neturi, pajamos jų mažos, nors jos skiriasi nuo skurdžių gyventojų 10-is kartų. Tai, jei taip jums ten sunku dirbti, kokio velnio braunatės prie lovio, ar "dėžučių" laukiate už sunkų darbą , ar už jas atidirbinėjate savo šeimininkams ir laukiate, kol paskutinis dar krutantis ir dirbantis emigruos? Susidaro įspūdis, kad viskas daroma tam, kad išvyktų ir tie paskutinieji. Gal tai "zadanija"?

Kaunietis

Kaunietis portretas
Esu ne medikas, bet matyt, kad finansų ministras turi sveikatos problemų.

to anonimas

to anonimas portretas
Na, manau, kad viename bute pakeisti šildymą negerai, daugiabučiams turėtų būti sudaryta galimybė atsijungti visam namui. Ir ypač Kaune, kur dabar kai kas labai suskubo renovuoti namus, net naują skyrių savivaldybėj sukūrė. Tai renovacijos metu turbūt galima visą namą atjungti nuo centralizuotos sistemos ir bus pigiau.

Taigi

Taigi portretas
Aš irgi taip galvoju - na kas per išskirtinis verslas - viešbučiai, kodėl jiems lengvatos? Geriau grąžinkit PVM į prieškrizinį 18 proc visiems, o ne kokias tai lengvatas organizuokit.

bukis

bukis portretas
"Trūkt už vadžių" labai teisingai apibūdino valdančiųjų šokinėjimą. Jau vien tas pastovus paprastų žmonių terorizavimas ir gąsdinimas nedaro garbės ir taip silpnam ekonomikos ministrui.

Trukt uz vadziu vel ispradziu

Trukt uz vadziu vel ispradziu portretas
Palikit zmonem ta lengvata sildymui,nesisiukslinkit kaip menkystos paskutiniai.Darosi geda ziureti i sitos valdzios traukulius,bandant sutaupyti kelis limonus varguoliu saskaita.Ka su tais sutaupytais pora milijonu darysit?,ES skiriamu milijardu nemokat isisavinti tinkamai,kam jums tie varguoliu pinigai?,tik lenku ekonomika kelti ir tesugiabat.Pas jus vietoje galvu biciu aviliai, turbut,o bites medu pro ausis nesa :)ir tokie Lietuva valdo ir vargo nemato. :)Apgailetinas vaizdas.

Anonimas

Anonimas portretas
Lengvatinis PVM tarifas centralizuotai tiekiamam šildymui turi būti vien dėl to, kad jo naudotojai neturi teisės pasirinkti kito šildymo būdo. Ir nesvaikit, kad lengvatos dujoms nėra, malkoms nėra ir t.t.. Taip, aš mielai bute įsirengčiau dujinį ar šiuolaikinį elektrinį šildymą. Tai būtų žymiai pigiau. Bet man niekas neleidžia atsijungti nuo centrinio šildymo. Leiskit pasikeisti šildymo būdą, ir man nereiks jokių lengvatų. bet dabar, kai dirbtinai sukuriamas monopolis, duokit lengvatą. Ir visiems malkiniams ir dujiniams naudotojams reiktų patylėti. Prašom: šūkis "Kaunas jungiasi" - prisijunkit prie centrinio šildymo, pajausit kainas, kitaip giedosit.

AK

AK portretas
Yra lengvatinis tarifas naudojantiems dujas šildymui - kodėl meluoji? Malkoms nėra, angliai ir granulėms.

...

... portretas
Ach, pilietuk, tu - laisvas pilietis, šildais KADA nori, ir KIEK nori, o ir trasų tau šildyt nereikia; NEŽMONIŠKA iš kitų (baudžiauninkų per prievartą) REIKALAUT kad jie DAR mokėtų ir PVM už žolės auginimą žiemą ant trasų.

Pilietis

Pilietis portretas
O aš šildymui naudoju dujas. Tačiau man nera lengvatinio tarifo? Kodel ? Ne visi Lietuvos piliečiai lygus ?!

valdas

valdas portretas
Eilini karta runkeliai apgavo burliolkus-ir taip bus ateity jei juos neisvysim nuo valdzios vairo

Nu jeigu

Nu jeigu portretas
Skvernas nenuims viešbučiams lengvatų, tai bus tikrai aišku kam jis dirba

Valio

Valio portretas
Reikia padidinti iki 100% kainos šildymui , ir visi bus patenkinti nuosprendžiu, čia juk pridurkai lietuviai!!!!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių