Quantcast

Šiaulių studentai dėl autobuso gedimo neatvyko į LSKL rungtynes

  • Teksto dydis:

Šaltas oras ir sniegas pakoregavo Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) kovas – dėl autobuso gedimo į Kauną žaisti rungtynių su Aleksandro Stulginskio universiteto (ASU) ekipa neatvyko Šiaulių universiteto (ŠU) krepšininkai.

Šiauliečių autobusas sugedo šiek tiek už Kėdainių.

„Telefonu palaikėme ryšį su Šiaulių universiteto treneriu Robertu Giedraičiu. Jiems užgeso autobuso variklis ir tiek. Liko stovėti pūgoje. Gerai, kad oro temperatūra ne minus 20, kitaip studentai galėjo ir sušalti vidury kelio. Iš pradžių šiauliečiai dar vieno studento kėdainiškio tėčio pagalba bandė kooperuotis ir atvykti pas mus žaisti rungtynių. Buvome pasiryžę jų laukti tiek, kiek reikės, tačiau galiausiai paskambino ir pasakė, kad nebepavyksta atvykti. Sutarėme atkelti rungtynes“, - situaciją aiškino ASU treneris Robertas Ragauskas.

LSKL.lt telefonu pavyko susisiekti ir su ŠU treneriu Robertu Giedraičiu.

„Išsikvietėme taksi ir mus nuo kelio pavežė iki autobusų stoties. Bandysime viršuoju transportu grįžti į Šiaulius. Nemaloni situacija, bet nieko jau nebepadarysi“, - kalbėjo ŠU treneris. 

Abiejų komandų sutarimu ASU ir ŠU rungtynės bus nukeltos vėlesniam laikui. Dėl tikslios rungtynių datos dar yra sprendžiama.

Taip pat dėl gausaus sniego ir kamščių į LSKL rungtynes vėlavo ir Kauno technologijos universiteto (KTU) ekipa. Pastaroji Vilniuje 18.30 val. turėjo pradėti dvikovą su Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) komanda, tačiau dvikova buvo valandai nukelta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių