Quantcast

„Rockets“ treneris: D. Motiejūnas žaidžia su didžiuliu užsidegimu

Donatas Motiejūnas ne tik pergalingame mače su „Golden State Warriors“ sužaidė geriausias sezono rungtynes, bet ir gavo daugiausiai pasitikėjimo iš vyriausiojo trenerio.

31 minutės – tiek laiko dar nė sykio lietuvis šį sezoną nebuvo praleidęs NBA aikštelėje.

„Tai trečiosios serijos rungtynės. Mes žaidžiame namuose, todėl turi padaryti viską, kad iškovotume pergalę, – po rungtynių kalbėjo D. Motiejūnas. – Būti kietesniu, agresyvesniu bei žaisti geriau.“

D. Motiejūnas pirmą kartą karjeroje NBA atkrintamosiose surinko dvigubą dublį. Iš viso puolėjas pelnė 14 taškų, atkovojo 13 kamuolių, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, perėmė 2 kamuolius, blokavo metimą bei surinko 18 naudingumo balų.

„Rockets“ strategas J. B. Bickerstaffas pripažino, jog toks D. Motiejūnas ir itin reikalingas komandai.

„Kuomet jis aikštelėje, mūsų puolimas tampa dinamiškesnis, – lietuvio universalumą gyrė treneris – D-Mo suteikia mums laisvės aikštelėje. Jis įneša kibirkšties bei žaidžia su dideliu užsidegimu.“

Tai įrodo ir faktas, kad vienintelis D. Motiejūnas po pergalingo Jameso Hardeno metimo paskutinėmis sekundėmis išbėgo į aikštelę pasveikinti komandos draugo.

Galbūt šito trūko pernai, kuomet „Rockets“ taip pat kovojo su „Golden State Warriors“ NBA atkrintamųjų pusfinalyje. Tuomet nugaros traumą besigydęs lietuvis viską stebėjo iš šalies.

„Praeiti metai buvo sunkūs. Aš norėjau būti su komanda, bet buvau priverstas likti namie ir žiūrėti viską per televizorių. Noriu padaryti viską, kad galėčiau prisidėti prie komandos“, – teigė D. Motiejūnas.

Ketvirtosios serijos tarp „Rockets“ ir „Warriors“ bus žaidžiamos naktį iš šeštadienio į sekmadienį. Šiuo metu 2-1 pirmauja NBA čempionai „Warriors“.


Šiame straipsnyje: Donatas MotiejūnasNBARockets

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių