Quantcast

D. Adomaitis: gal koją pakišo didelis noras laimėti

  • Teksto dydis:

Klaipėdos „Neptūno“ vyr. treneris Dainius Adomaitis po Berlyne patirto pralaimėjimo Berlyno „Albos“ ekipai (62:76) apgailestavo, kad klaipėdiečiams nepavyko prasibrauti į Europos taurės turnyro aštuntfinalį.

„Vyrai labai norėjo laimėti ir galbūt tai rungtynių pradžioje pakišo koją, tiesiog perdegėme: du pirmus kėlinius leidome varžovams pelnyti lengvus taškus, o patys bijojome mesti į krepšį, o kai mesdavome – dažnai metimai skriejo pro šalį. Varžovai rizikavo ir tai jiems pasiteisino, o mes to nedarėme. Reikėjo drąsiau kautis ir ryžtis metimams... Labiausiai gaila antrojo kėlinio kelių minučių, kai varžovai sugebėjo atitrūkti per saugų atstumą“, - po rungtynių Berlyne kalbėjo „Neptūno“ treneris.

Jis dėkojo vyrams už tai, kad antroje rungtynių pusėje pademonstravo kovotojų charakterį ir vienaip ar kitaip bandė kabintis.

„Kelis kartus buvo pavykę sušvelninti atsilikimą iki dešimties taškų, tačiau varžovai pataikydavo fantastinius tolimus metimus ir vėl mus parblokšdavo. Stengėmės pasivyti, nepasidavėme, kovojome, bet to padaryti jau nebepavyko. Belieka pasveikinti varžovus su pergale“, - teigė. D. Adomaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aleksas

Aleksas portretas
nieko naujo. Ką veikti aikštelėje turi Pleistenas visoje arenoje žino tik du žmonės ponai Adomaitis ir Brazys, Ewingas su Grant dar bando sužaist du prieš du, likę trys žaidėjai sprendžia, kas pirmas užsiims kampus prie galinės linijos ( negaila, jei gavę kamuolį įmestu), likęs, blaškosi kur atsistot pusiau krašte, kad Ewingas kai neturės kur dėt perlaikyto kamuolio , galėtų nusimest. Tai ir visa TRENERIŲ strategija. GRAUDU. Susidaro įspūdis, kad trenerio ir žaidėjo supratimas apie krepšinį skirtingas. Jei trenerio fantazijų nesugebama įgyvendinti, gal jas reikia priartinti prie esamos komandos sudėties, tačiau mano manymu, Treneriui reiktų pasitraukt pakelta galva ir prisipažint, kad nevaldo komandos ir įdėjų yra NULIS.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių